Hotel Sunny Hill

Descriere

0 0 votes
rating

Sala de nunta din cadrul Hotelului Sunny Hill va ofera pana la 350 locuri, spatiu elegant si incapator, destinat confortului tuturor invitatilor dumneavoastra. Fiecare salon al salii de nunti dispune si de terasa.
Capacitate Sala de nunta: 350 locuri.
Farmecul special al atmosferei este dat de cele două camine placate cu piatră naturală, transmiţând un sentiment foarte atractiv de autenticitate şi de o frumusete aparte, mai ales dacă alegeţi să petreceţi momente pe terasă de unde puteti admira împrejurimile superbe ale Padurii Faget.
Sala de nunta in cort
Amenajat intr-un stil rafinat, special pentru nunti, cu o capacitate de 180 locuri in interior si 165 locuri pe terasa, cortul este conceput pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, conferinte, cocktail-uri, evenimente mondene, petreceri private, lansari.
Va oferim posibilitatea organizarii cununiei religioase in aer liber sau in sala special amenajata.
Restaurant Tusa Cluj, ofera mirilor gratuit un apartament deluxe in noaptea nuntii si 50% reducere pentru alte camere solicitate.
Pentru botezuri organizate la restaurantul nostru va oferim o camera la hotel GRATUIT pe timpul evenimentului si posibilitatea de a aduce bautura.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x