Hotel Ramada Oradea

Descriere

0 0 votes
rating

Buchetul de nuntă este un simbol al iubirii trăite şi împărtăşite, care este oferit mai departe, cu încredere şi optimism. Programul dedicat pentru nunti Weddings by Ramada este o extensie fireasca a serviciilor de banqueting Ramada, primul si singurul hotel certificat la standarde internationale de **** din Oradea.
Weddings by Ramada este un buchet extraordinar de servicii premium, care transformă fiecare eveniment într-o celebrare a frumuseţii, eleganţei şi perfecţiunii, pentru că la Ramada, nunta devine o seară de gală. Aidoma unui vin vechi, cu buchet măiastru, catifelat, buchetul nunţilor Ramada lasă impresii de durată, clipe create de magicieni pentru a fi savurate şi retrăite cu intensitate.
Weddings by Ramada este buchetul de servicii de nuntă cel mai bogat de pe piaţa orădeană, alcătuit din: pricepere, atenţie maximă la fiecare detaliu, meniuri unice, servire ireproşabilă şi o seamă de cadouri deosebite.
Weddings by Ramada este un program perfect transparent în ofertare, astfel încât costul unei nunţi este perfect calculabil, iar preţurile stabilite iniţial rămân neschimbate. La Ramada, ne place să facem exclusiv surprize plăcute invitaţilor, iar principiul care ne conduce este transparenţa absolută a costurilor.
Weddings by Ramada bogat în servicii, atent la costuri.
Orice zi a săptămânii o dedicăm clienţilor noştri, pentru că dorim să ducem nivelul serviciilor de ospitalitate la un nivel impecabil. Nunţile organizate la Ramada ştiu să convertească orice zi într-o zi de sărbătoare! Iar vinerea şi duminica, pachetul Weddings by Ramada costă mai puţin.
Weddings by Ramada va pune la dispozitie o sala de banqueting cu o capacitate maxima de 220 locuri.
Vă rugăm să contactaţi cu încredere echipa noastră prietenoasă de coordonare evenimente care va fi încântată să vă asiste.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x