Hotel Premier

Descriere

0 0 votes
rating

Pentru o receptie de neuitat, fie ca e o petrecere aniversara, o nunta sau un business cocktail, COMPLEXUL HOTELIER PREMIER va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie.
Restaurantul hotelului PREMIER ofera pentru nunta dumneavoastra 200 pana la 450 de locuri la masa, si spatiu special destinat dansului, orchestrei / DJ-ului.
Relaxati-va si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de organizarea mesei si locatia nuntii dumneavoastra! Va vom oferi siguranta ca totul va fi asa cum ati visat . Va vom ajuta sa creeati atmosfera perfecta in care sa va bucurati din plin alaturi de cei dragi .
Meniul fiecarei nunti este personalizat , lasandu-va posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de preparate , de la cele traditionale si pana la delicatesele bucatariei internationale, alaturi de un bogat sortiment de bauturi atent selectionate, acompaniate de o servire impecabila, intr-o ambianta placuta. Meniurile pot avea preparate clasice, dar bucataria noastra va poate pregati meniul special pe care il visati pentru nunta Dumneavoastra. Poate fi un meniu cu peste si fructe de mare, cu specialitatea casei, Medalion Premier si Platouri cu bucate traditionale, sau preparate cu specific frantuzesc, mediteraneean sau asiatic.
Consultantii nostri se vor dedica in intregime pregatirii si derularii cu succes a evenimentului dumneavoastra. Pentru o estimare cât mai corectă, vă rugăm să completaţi şi să ne expediaţi formularul următor, urmand ca in termen de 24 de ore sa va raspundem la solicitarea dumneavoastra cu o oferta cat mai detaliata.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x