Hotel Pacific

Descriere

0 0 votes
rating

Weddings & social celebrations
Hotel Pacific prezinta locatia magica pentru a va gazdui nunta sau aniversarea. Ziua dumneavoastra speciala este in maini sigure cu noi, de la cazare pana la catering, totul este pregatit ca sa va puteti relaxa si bucura!
De La Noi Pentru Voi
-Preturi speciale pentru invitatii dumneavoastra
-Un coordonator de nunti dedicat.
-Tortul Mirilor inclus
-Amenajare sala”culori la alegere”
Locatia eleganta pentru ceremonii si receptii
Elegant Ceremony & Reception Venues
Este ziua ta cea mare şi fie ca iti doresti simplitate, eleganta sau tradiţie Hotel Pacific se va asigura ca ziua ta sa fie perfectă.
Ziua nuntii tale este speciala si ne mandrim cu faptul ca acordam atentie fiecarui aspect, fiecarui detaliu. Ne vom asigura că alegerea mancarii, a vinului şi a decoratiunilor pentru masa se vor potrivi preferinţei dvs. unice astfel încât, atunci când ziua cea mare soseste, totul este aranjat, iar tu te poti bucura de fiecare moment.
Cupe de sampanie ridicate si urarile din inima vor reprezenta finalul perfect pentru o zi de nunta romantica intr-o destinatie minunata
Lasati personalul nostru calificat sa creeze nunta visurilor tale. Cu oferte de interior sau exterior,Restaurantul nostru reprezinta destinatia ideala pentru nunta vietii tale. Gazduieste o receptie de vis la Hotel Pacific si alege Restaurantul “Cercul De Foc” pentru un cocktail elegant. Hotelul nostru poate sa vina cu usurinta in intampinarea dorintelor voastre. Aveti incredere in personalul nostru specializat de evenimente, care se va asigura ca fiecare detaliu al nuntii tale este tratat cu cea mai mare grija, pentru a creea acele momente memorabile de care iti vei aminti cu bucurie.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x