Hotel Mari Vila

Salon Rustic

Capacitate: 180 persoane

Suprafata: m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Salon Atlantic

Capacitate: 150 persoane

Suprafata: m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Salon Shanghai

Capacitate: 100 persoane

Suprafata: m2

Culoare: portocaliu

Galerie foto:

Salon Pattaya

Capacitate: 40 persoane

Suprafata: m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Salon Balli

Capacitate: 20 persoane

Suprafata: m2

Culoare: verde

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Construit în 2011, Mari Vila Hotel, este situat în partea de sud – est a capitalei (14 km / 20 min de centrul orasului), in apropierea marilor centre comerciale si a cartierului rezidential Pallady Towers. Hotelul este situat la 700 de metri de stația de metrou (Anghel Saligny – M3, doar 7 stații pana in centrul orasului – Piata Unirii), iar stația de autobuz este chiar peste drum.
Situat in plina zona de dezvoltare imobiliara si in apropiere de Autostrada Soarelui (A2) si soseaua de centura, hotelul ofera oaspetilor marele avantaj de a evita aglomeratia citadina.

Prin spatiul elegant si modern, cu sali de conferinte, restaurante, baruri si terase, oferim clientilor conditiile optime pentru activitatea profesionala sau pentru petrecerea timpului liber.

Cu o arhitectura remarcabila si un design distins, Hotel Mari Vila beneficiaza de un numar de 65 de camere spatioase si primitoare. Hotelul ofera oaspetilor camere de tip Standard Single si Double / Twin, Superior Double / Twin, Junior Suite si Executive Suite. Mobilierul acestora este lucrat in lemn masiv, adoptand un stil clasic – modern, subliniat de o cromatica rafinata si calda. La fiecare etaj se afla cate un apartament special proiectat pentru persoane cu dizabilitati. Saltelele sunt realizate dupa o tehnologie italiana si ofera un plus de confort si calitate. Mocheta, se remarca prin designul sau deosebit si calitatea germana si este special conceputa si personalizata pentru hotelul nostru, in deplina armonie cu mobilierul si celelalte decoruri.

Mobilierul pentru baruri este realizat pe comanda, de designeri italieni, iar talentul si creativitatea arhitectilor nostri adauga o ambianta de exceptie, in detaliu, a fiecarui spatiu din hotel. Candelabrele cu cristale Swarovski si aplicele conferta un impact vizual aparte si intregesc ambianta.

Pentru evenimente ca nunti, botezuri, cununii, baluri, banchete, petreceri corporate si private, conferinte, prezentari de moda, aniversari, lansari produs, licitatii opere de arta, vernisaje etc, va punem la dispozitie unul dintre cele 5 saloane, in functie de eveniment. Capacitatea lor este de maxim 180 de persoane pentru RUSTIC, 150 de persoane pentru ATLANTIC, 100 persoane pentru SHANGHAI, 40 persoane pentru PATTAYA si 20 pentru BALLI, la mese rotunde, generoase. Primirea invitatilor se face printr-un lobby bar ultramodern cu un design impresionant prin decoratii unice.

Saloanele MARI VILA sunt alegerea ideala pentru orice tip de eveniment din viata Dumneavoastra, este un loc unde mereu veti simti nevoia sa reveniti!

Impreuna cu o echipa de profesionisti in organizarea evenimentelor si cu bucatari renumiti, va oferim o gama larga de servicii, meniuri diverse, personalizate, catering pentru evenimente, aranjamente florale si decoruri in trend.

Experienta si parerile clientilor, ne recomanda!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0755346346.0755345345

: sales@hotelmarivila.ro

:

:

Arata pe harta Drumul Balta Doamnei 44-50, Bucharest, România

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x