Hotel Magura Verde

Descriere

0 0 votes
rating

Avem placerea de a va prezenta o oferta in ceea ce priveste cazarea intr-unul dintre cele mai atractive hoteluri din Moldova, situat pe drumul national DN11 la 10 km de municipiul Bacau in directia Brasov.
Cu un farmec unic si intim, cele 9 camere calde si primitoare, echipate cu toate dotarile de care aveti nevoie, va asigura cadrul ideal pentru relaxarea dumneavostra si va vor face sa va simtiti ca acasa.
Oferim oaspetilor nostri facilitati complete atat pentru business, cat si pentru relaxare.
Hotelul nostru va pune la dispozitie o sala de conferinţe pentru 60-80 de persoane dotata cu echipamentele necesare unei întâlniri de afaceri: conexiune internet wireless, video proiector, ecran de proiecţie, flipchart, staţie amplificare, microfoane etc.
O sala multifunctionala cu o capacitate de 200-220 de locuri ideala pentru nunti, botezuri, petreceri, aniversari, banchete, majorate, revelioane, conferinte, cocktail-uri, team building etc .
In perioada de vara a anului va asteptam pe terasa restaurantului, care poate gazdui intre 160-200 de persoane pentru relaxare in aer curat.
De asemenea va informam ca amplasamentul ne permite organizarea de petreceri deosebite la cort, acesta poate imprumuta orice stil doriti sa afisati, deci, alegeti-va doar culorile, florile, luminile si muzica…si…vom avea noi grija de petrecerea la care ati visat intotdeauna!
Ii asteptam pe copiii dumneavoastra la noul loc de joaca, unde am pregatit cu grija o lume magica, colorata si …. multa, multa distractie. In primavara anului 2012 vom inaugura in apropierea hotelului Parc Aventura, unic pe zona Moldovei.
Echipa Magura Verde va ofera tot sprijinul necesar pentru organizarea celor mai frumoase si mai reusite petreceri de copii.
Deasemeni oferim ca facilitati clientilor nostri la cazare urmatoarele tipuri de servicii: tenis de masa, tenis de camp, tenis cu piciorul, teren de tenis, parcare gratuita, campare rulote etc.
Coordonate GPS: Latitudine 46.5316658; Longitudine 26.8430557

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x