Hotel Helen

Descriere

0 0 votes
rating

Bun venit acasa,
Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, o minunata padure de pini aflata la marginea orasului pe drumul national DN 11 (Bacau-Onesti), invaluit de un aer pitoresc Hotel Helen reprezinta fara indoiala un important punct de atractie turistica din orasul Bacau, Romania.
Arhitectura moderna bine integrata in caracteristicile regionale si geografice, interioarele elegante si spatioase ne plaseaza in topul celor mai exigente preferinte si reprezinta un loc excelent atat pentru relaxare cat si pentru intalnirile de afaceri.
Hotel Helen dispune de 38 de spatii confortabile de cazare structurate pe 4 niveluri:
2 apartamente Business – 620 lei
4 camere Junior Suite – 350 lei/
320 lei single
11 camere Double Deluxe – 300 lei/
280 lei single
5 camere Double
(cu 2 paturi) – 280 lei/
260 lei single
16 camere Double
(cu pat matrimonial) – 280 lei/
260 lei single
Spa-piscina, jacuzzi, baie turceasca
sauna finlandeza, sala de masaj
Tarif SPA persoane cazate – 40 lei/persoana
Tarif SPA persoane din exterior – 75 lei/persoana
Masaj de relaxare – durata 45 de minute – 65 lei/persoana
dotate cu: minibar, aer conditionat, internet Wireless, TV LCD, telefon in camera si in baie, foen, balcon, cabina de dus (camere) si jacuzzi (apartamente). Tarifele practicate includ: micul dejun, TVA si taxa hoteliera.
Sala de conferinte dotata corespunzator cu: videoproiector, ecran proiectie, flipchart, sistem de sonorizare si aer conditionat va sta la dispozitie pentru intalniri de afaceri, avand capacitatea maxima de 70 de persoane. Serviciile noastre contribuie cu succes la reusita evenimentelor dumneavoastra.
Pentru ca timpul petrecut la Hotel Helen sa fie de neuitat, momentele de recreere le puteti petrece in centrul SPA. Baia turceasca, sauna finlandeza, sala de masaj, piscina, jacuzzi si zona de relaxare sunt create in jurul sentimentului dumneavoastra de bine. Persoanele cazate beneficiaza de tarife preferentiale.
Peisajul pitoresc al colinei cu pini gazduieste restaurantul LA TAVERNA, construit pe 2 niveluri si terasa, in stil traditional romanesc. Gazde ospitaliere, va asteptam cu bucate alese ca la mama acasa, a caror savoare va va trezi interesul de a reveni.
Va asteptam cu drag!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x