Hotel Decebal

Descriere

0 0 votes
rating

Complex Hotelier Decebal
Reprezinta un punct de reper important in viata cotidiana trepidanta a Bacaului, atat prin pozitionarea la kilometrul zero al orasului, cat si prin etalonul ridicat al serviciilor oferite, atmosfera eleganta si savoarea preparatelor culinare, recunoscute si apreciate in cei peste 40 de ani de existenta. In cadrul complexului functioneaza urmatoarele unitati care l-au facut celebru:
1. Restaurantul
Definit prin stil si eleganta, avand sala cea mai spectaculoasa din oras dedicata evenimentelor festive, este locatia ideala pentru organizarea de petreceri de companie, nunti, botezuri si aniversari.
Intotdeauna se va remarca printr-un meniu savuros compus dintr-o bogatie de arome si gusturi, realizate din produse naturale, proaspete si atent selectionate.
2. Hotelul
Domina centrul orasului prin inaltimea sa impunatoare data de cele 11 etaje. Pune la dispozitia clientilor 96 camere confortabile, spatioase, elegante, demne de blazonul celor 3 stele pe care le detine. Toate camerele beneficiaza de confortul oferit de facilitati precum:
• acces gratuit internet wireless;
• control acces cu card;
• aer conditionat;
• telefon direct in camere, cablu TV;
• mobilier modern cu linie clasica;
• baie / dus / jacuzzi dotate cu uscator de par;
• mini bar.
3. Sala de conferinta
Spatiul ideal pentru simpozioane, prezentari, sesiuni de team building si training, evenimente corporate, sau discutii de afaceri, este complet echipata, si are o capacitate de pana la 50 de persoane. La cerere, se ofera servicii de traducere sincrona si de secretariat.
4. Lobby coffee bar
Loc de intalnire, atmosfera placuta si relaxanta, deschis in fiecare zi.
Contact:
Tel: 0234-570.020; 0234-581.590
Fax: 0234-570.030; 0234-581.651
E-mail: ;
Website:

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x