Hotel Caro

Salon Grand Ballroom

Pe malul Lacului Tei, Caro Grand Ballroom oferă o priveliște naturală spectaculoasă. Sala este modulară și poate fi împărțită în 4 spații independente. Bonus: acces la grădina de cocktail și la un foaier spațios (305 m²), cu lumină naturală. Elegantă și plină de flori, grădina de lângă lac poate fi un spațiu alternativ de relaxare și socializare, dacă alegi Grand Ballroom. Invitații au acces la ambele spații, pentru o pauză de conversație și o gură de aer proaspăt, înainte de a intra pe ringul de dans. Atmosfera este relaxată, cu decor tip cocktail party și o fântână sculptată – un loc pe care camera foto îl iubește!

Facilități: Ring de dans și scenă modulară, sistem de sunet și lumini, ecran (400×300 cm), video proiector (3 200 lumeni), decorațiuni (aranjament festiv pentru mese).

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: 465 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Eminescu

Design elegant, priveliște impresionantă asupra lacului și lumină naturală – iată atuurile acestei săli de evenimente unde se poate crea atmosfera unei nunți de poveste, cu vibrații contemporane pline de stil.

Facilități: Ring de dans modular, sistem de sunet și lumini, ecran (400×300 cm), video proiector (3 200 lumeni), decorațiuni (aranjament festiv pentru mese).

Capacitate: 100 persoane

Suprafata: 150 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Sunteți un cuplu urban, dar adorați nunțile de poveste, cu farmecul lor clasic. Noi avem toate ingredientele: o sală de bal în culori aristocratice, un lac romantic și o baghetă magică, specializată în organizarea nunților mult visate. Vizitați-ne – și evenimentul vostru unic va începe să prindă viață!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0212086196

: sales@carohotel.ro

:

:

Arata pe harta Hotel Caro, Strada Barbu Văcărescu, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x