Hotel Capital Plaza

Salon Restaurant 1880

Elemente originale de arhitectură. De la decorațiuni cu iz de secol XIX, la paneluri de lemn și culori calde – acestea sunt ingredientele care completează un meniu sofisticat în inima Bucureștiului. Fă o rezervare la Restaurant 1880.

Capacitate: 130 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon The Brasserie

Cu aer relaxant și o bibliotecă de vinuri care-ți șoptesc la ureche, braseria este locul ideal să te destinzi, în timp ce te bucuri de un prânz intim. Ocupă un loc!

Capacitate: 80 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Kubler Kaffee

Întâlnirile tale de afaceri sunt acum și mai creative! Specialități de cafea și ceai, Internet rapid, ziare și reviste care te țin la curent cu noutățile, într-un cadru prietenos.

Capacitate: 55 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Capital Plaza este un hotel construit de oameni de business pentru oameni de business. Vei descoperi servicii excelente, spații unice, interioare cu personalitate dar și experiența noastră recunoscută local.
Deschis in 2009, in inima Bucurestilor, Capital Plaza este un hotel dedicat pana la detaliu confortului oaspetilor sai. In cadrul Hotelului Capital Plaza se pot organiza atat evenimente corporate cat si evenimente sociale.
Trei locuri de inspirație și intimitate în centrul orașului. Cu design clasic sau modern și ingrediente originale din bucătăria mediteraneeană. Un restaurant elegant, o braserie cochetă și o cafenea prietenoasă te surprind și sunt perfecte pentru fiecare ocazie. Bonus: o grădină interioară de vară și spectacolul străzii pe fundal!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0372080008

: office@capitalplaza.ro

:

:

Arata pe harta Bd. Iancu de Hunedoara, nr 54, sector 1

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x