Hotel Aro Palace

Descriere

0 0 votes
rating

Pentru evenimente deosebite va asteptam in restaurantele hotelului Aro Palace Brasov (5 stele). Salile mari, amenajate in diverse culori creaza o atmosfera de poveste.
Bucatarii nostri au fost in ultimii ani cei care au creat tendintele in materie de arta culinara in Brasov.
Specificul gastronomiei restaurantelor este preponderent international cu influente romanesti. Oferim peste 300 de preparate culinare care se servesc in toate restaurantele Hotelului Aro Palace: Ballroom Hall, Salonul Mare, Barul de Noapte, Belvedere, Salonul Alb si Salonul Albastru.
Ballroom Hall (capacitate 250-350 persoane)
Salonul Mare (350 persoane)
Barul de Noapte (capacitate 240 persoane)
Belvedere (capacitate 80 persoane)
Salonul Alb (80 persoane)
Salonul Albastru (80 persoane)
Barul de Noapte (capacitate 240 persoane), renovat recent; este amenajat cu marmura, lemn si elemente Art Deco. Candelabrele si oglinzile mari creeaza o atmosfera speciala.
Belvedere (capacitate 80 persoane) – invitatii pot savura mancaruri din bucataria romaneasca si europeana la restaurantul hotelului si pot admira panorama Cetatii Brasovului din Clubul Belvedere, situat la ultimul etaj al Hotelului Aro Palace.
Pentru nunta Dvs. din partea noastra este vinul, cat si parfe-ul cu fructe de padure.
In plus, se ofera gratuit doua camere in seara evenimentului la Hotel Capitol sau Hotel Aro Palace pentru tinerii casatoriti si nasi, iar pentru ceilalti invitati oferim cazare la tarife speciale.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x