Green Garden Events

Salon Cort Green Garden

Vă oferim posibilitatea de a vă petrece nunta în aer liber la Cortul Green Garden din București, sector1, un cort special creat pentru nunți, botezuri sau oricare alte evenimente din viața dumneavoastră.

Îmbinând eleganța specifică nunților cu intimitatea unui loc retras, Cortul Green Garden elegant decorat cu volane albe și candelabre ce luminează feeric, te invită să petreci o seară de neuitat în mijlocul naturii.

După cum bine știm, nunta la cort trebuie să fie acompaniată de o muzică de calitate, pe un ring de dans generos și îndată povestea ta a devenit adevarată iar valsul mirilor poate să înceapă!

O nuntă / botez în aer liber unde ai libertatea de a te plimba în voie pe gazonul verde si bine întreținut, reprezintă deja scenariul unei nunți ALTFEL.

Te așteptăm să te bucuri alături de noi de atmosfera prietenoasă a Cortului Green Garden.

Capacitate: 250 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Dorado

Cu un decor elegant și de bun gust, pregătit special pentru fiecare eveniment, Salonul Dorado este locul ideal pentru nunta ta.

Ringul de dans special realizat este situat în centru cu mai multe trepte sub nivelul salonului, creând impresia unui amfiteatru.

Lumina feerică și atmosfera caldă și prietenoasă ce emană de peste tot, parcă te invită la dans.

În acest decor minunat, o echipă de profesioniști (bucătari, ospătari) iți servesc bucate pregătite meticulos în bucătaria proprie.

Salonul Dorado este dotat cu instalație de climatizare, asigurând astfel ambientul perfect pentru reușita evenimentelor organizate.

Capacitate: 160 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Evenimentele importante din viața fiecăruia dintre noi sunt unice și necesită o ambianță și un cadru deosebit, care să ne reprezinte și să aibe valoare de amintire.

Centrul de Evenimente Green Garden Events este locul unde visele tale se pot transforma în realitate.

Situat în partea de nord a capitalei la 5 minute de Piața Presei Libere, într-o zonă liniștită și plină de verdeață, te invităm să descoperi secretul unei petreceri de neuitat, alături de o echipă de oameni sufletiști și în același timp buni profesioniști.

Cu o experiență de peste 10 ani, echipa Green Garden iți stă la dispoziție și iți garantează succesul petrecerii mult visate.

Centrul de Evenimente Green Garden Events este alcătuit din Salonul Dorado, situat la parterul societății Infoturism SRL și Cortul Green Garden amplasat în grădina alăturată, decorate diferit.

Green Garden Events este destinat: nunților, botezurilor și petrecerilor private.

Și pentru că ne dorim ca evenimentul tău sa fie unic și să te bucuri de întreaga noastră atenție, aveți EXCLUSIVITATE! Nu organizăm două evenimente în aceeași zi.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0727791095

: contact@greengarden-events.ro

:

:

Arata pe harta Green Garden Events, Bulevardul Poligrafiei, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x