Flavours in the Garden

Salon The Tent

The Tent este localizat pe spațiul verde al clubului și poate acomoda confortabil până la 250 de persoane într-un setting tip casino, sau până la 600 de persoane pentru un eveniment cocktail. The Tent beneficiază de un sistem de control al temperaturii, fiind astfel disponibil pe parcursul întregului an. Ferestrele mobile oferă acces către zona de lounge și către pavilion, precum și afară, pe spațiul verde. Construcția dominată de alb permite amenajări dintre cele mai diverse, în ton cu fiecare happening în parte.
Suprafața generoasă transformă The Tent într-o destinație ideală pentru lansările de produs, evenimentele sociale și nunțile sofisticate.

Capacitate: 600 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon The Bistro

The Bistro este potrivit pentru evenimente intime, de până la 80 de persoane. Luminos și deschis către parc, spațiul este gândit pentru aniversări, botezuri sau team building-uri restrânse.
Bistroul are acces direct către piscină și zona verde, oferind astfel o experiență completă invitaților.

Capacitate: 80 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Flavours in the Garden at Clubul Diplomatic este cel mai nou refugiu urban din zona de nord a Bucureștiului, ideal pentru evenimente private sau corporate, dar și pentru o zi relaxantă la piscină. Flavours in the Garden se descrie în trei locuri ce comunică prin gradina Flavours: The Tent, The Pool și The Bistro. 

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0744777043

: ioana.balu@flavours.ro

:

:

Arata pe harta Flavours in the Garden at Clubul Diplomatic, Șoseaua București-Ploiești, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x