Flavours in the Garden

Salon The Tent

The Tent este localizat pe spațiul verde al clubului și poate acomoda confortabil până la 250 de persoane într-un setting tip casino, sau până la 600 de persoane pentru un eveniment cocktail. The Tent beneficiază de un sistem de control al temperaturii, fiind astfel disponibil pe parcursul întregului an. Ferestrele mobile oferă acces către zona de lounge și către pavilion, precum și afară, pe spațiul verde. Construcția dominată de alb permite amenajări dintre cele mai diverse, în ton cu fiecare happening în parte.

Suprafața generoasă transformă The Tent într-o destinație ideală pentru lansările de produs, evenimentele sociale și nunțile sofisticate.

Standardele înalte se regăsesc și în zona de catering – meniurile Flavours in the Garden fiind semnate de către Chef Foa, Executive Chef Flavours.

Capacitate: 600 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon The Bistro

The Bistro este potrivit pentru evenimente intime, de până la 80 de persoane. Luminos și deschis către parc, spațiul este gândit pentru aniversări, botezuri sau team building-uri restrânse.

Bistroul are acces direct către piscină și zona verde, oferind astfel o experiență completă invitaților.

Design-ul contemporan permite amenajarea locației în linie cu conceptul evenimentului. Fie că vă propuneți o zi întreagă de prezentări de business sau o seară de party, echipa Flavours vă asigură susținerea pe partea de logistică, set-up și catering.

Meniurile Flavours in the Garden sunt semnate de către Chef Foa și echipa sa de bucătari. Preparatele sunt stabilite în funcție de tema evenimentului și recomandările event planner-ilor Flavours.

Capacitate: 80 persoane

Suprafata: m2

Culoare: verde

Galerie foto:

Salon The Pool

Zona de piscină este locul perfect pentru o petrecere memorabilă. Cu acces facil la bistro sau terasa de vară, aniversările sau happening-urile cool nu pot avea un cadru mai potrivit! Chef Foa și bucătarii Flavours pot organiza o cină în aer liber și sesiuni de live cooking.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic este cea mai nouă locație exclusivită din București, pentru evenimente private sau corporate. Aflată în Parcul Herăstrău, aceasta oferă mai multe zone de petrecere și socializare, precum – The Tent, The Barn, The Bistro – o piscină generoasă și o grădină minunată.

Cele 200 de locuri de parcare și numeroasele tipuri de amenajare interioară și exterioară conferă locației o versatilitate aparte pentru cei ce își propun să organizeze un eveniment reușit.

Desigur, meniurile sunt semnate de către Chef Foa și echipa sa de bucătari. Experiența Flavours de peste 15 ani în catering aduce locației binecunoscute o nouă perspectivă culinară. Conceptul gastronomic Flavours in the Garden este unul modern, fiecare eveniment beneficiind de sprijinul event designer-ilor Flavours, în ceea ce privește set-up-ul, și de posibilitatea de personalizare a meniului.

Flavours a fost fondat în 2002 și activează în trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant şi operator de food court. În plus, compania a lansat brand-ul propriu Stradale, un restaurant ce promovează conceptul de street food și a creat Night Market by Chef Foa – primul night market cu live cooking din București. Flavours reinventează constant modul de organizare a evenimentelor din România, cu sprijinul echipei de bucătari cu experiență, condusă de către Chef Foa.

Chef Foa este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Cu o experiență de peste 17 ani în bucătărie, Chef Foa este Executive Chef pentru Flavours și își pune amprenta asupra evenimentelor organizate pe zona de catering, precum și pe meniurile zilnice din locațiile operate de către Flavours. Chef Foa a făcut parte din echipa locală de jurați a Masterchef și este ambasadorul Street Food Festival.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0744777043

: ioana.balu@flavours.ro

:

:

Arata pe harta Șoseaua București-Ploiești 2B, Bucharest, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x