First Events & Weddings

Salon Amarillis

Cu o capacitate de 150 persoane, elegant, decorat cu oglinzi si candelabre de cristal în stil Venețian, vă oferă ocazia să organizați la First Events & Weddings orice tip de eveniment: nunta, botez, banchet, etc.

Ne face placere să vă fim alături și in acest sens coordonatoarea noastră de evenimente este gata sa va ajute cu toate detaliile necesare pentru ca totul sa se petreaca asa cum v-ati dorit.

O alegere excelentă pentru un salon de nunți în București
  • Cazare inclusă pentru nunți – invitații dumneavoastră din afara orașului se pot bucura de camerele spațioase și renovate de curând pe timpul vizitei lor la București, relaxându-se după o noapte lungă de petrecere.
  • O cupă de șampanie servită în doi sau alături de 150 de invitați va fi asigurată de experții noștri în catering de fiecare dată, fie că alegeți un pachet de nuntă all-inclusive sau meniuri a la carte, sau chiar și un meniu personalizat în totalitate.
  • Chef-ul bucătariei Siqua și Directorul de Catering au creat pentru Dvs pachete de nuntă unice și complete.

Capacitate: 150 persoane

Suprafata: 300 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Giglio

Pentru nunți intime, botezuri și cununii sărbătorite alături de familie și prietenii apropiați, Salonul Giglio oferă un cadru unic care poate primi până la 56 de oaspeți.

Ne face placere să vă fim alături la nunta la care ați visat dintotdeauna. Nunta este un eveniment unic în viață și coordonatoarea noastră de evenimente se va asigura ca el să se petreacă exact așa cum v-ați dorit. Specialiștii noștri sunt gata să vă ajute cu toate detaliile necesare în această perioadă plină de bucurii.

 

Capacitate: 56 persoane

Suprafata: 120 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Roma

Potrivit pentru evenimente cu până la 70 de invitați, Salonul Roma are avantajul unui spațiu generos, fiind localizat la mezanin.

Salonul Roma poate fi amenajat pentru a găzdui evenimente private, dar și evenimente corporate.

Capacitate: 70 persoane

Suprafata: 100 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Milano

O alegere excelenta pentru reuniuni restrânse Salonul Milano situat la mezanin poate fi amenajat pentru a găzdui evenimente private și corporate cu până la 30 de invitați.

Salonul Milano poate fi amenajat pentru a găzdui evenimente private, dar și evenimente corporate.
Coordonatorul nostru de evenimente vă va asista pentru a da curs cerințelor Dvs și se va asigura de toate detaliile desfășurării conferinței conform celor solicitate de Dvs, inclusiv aranjarea sălii în format sală de teatru, format U, sală de clasă sau setup personalizat.

Capacitate: 30 persoane

Suprafata: 45 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

First Events & Weddings din cadrul hotelului Siqua se află la doar 15 minute de Centrul Vechi și zona centrală a Bucureștiului.

Evenimentele speciale din viața dumneavoastră au parte de cea mai mare atenție în cadrul First Events & Weddings din cadrul Hotelului Siqua. Ca să nu ai surprize neplăcute și să nu te copleșească detaliile, noi gândim lucrurile, le organizăm, le desfășurăm ca și cum le-am face pentru noi.

Saloanele noastre îmbină stilul clasic cu cel modern, venind în întâmpinarea dumneavoastră pentru orice tip de eveniment.
Pe lângă meniurile atractive, vă punem la dispoziție și servicii de cazare la prețuri avantajoase, decor salon și aranjamente florale, parcare gratuită și multe alte facilități, pe care vă invităm să le descoperiți.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.
Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x