Exotic Palace**** Codlea

Descriere

0 0 votes
rating

Restaurantul”Exotic Palace” a fost conceput de o echipa profesionista de arhitecti si designeri, care au creat o armonie perfecta intre suflul nou al arhitecturii si cel clasic regal, imaginea nou creata, va invita sa visati si sa evadati intr-un loc cu o ambianta placuta cum e la Restaurantul”Exotic Palace”.
Situat la intrare in Codlea pe strada Lunga, restaurantul dispune de o sala de 200 de locuri si o terasa de 40 locuri cu o panorama catre centrul orasului “Cetatea Neagra”, Varful Magura, Masivul Postavaru si Muntele Tampa.
Am selectat cu multa exigenta echipa de bucatari. Bucataria noastra este o incantare a simturilor, prin deliciile pe care le propune. Fie ca optati pentru specialitati precum muschiul de vita cu gorgonzola, broccoli si baby carrots, pieptul de curcan cu mousse de mazare, pieptul de pui invelit in prosciutto cu sos de sofran sau pentru deserturi savuroase precum perele marinate in vin rosu ori torturile de mousse, lime sau ciocolata Mariquise, cu siguranta veti aprecia efortul bucatarilor nostri.
La toate aceste delicii venim cu ceva nou. HRANA VIE! Germenii consumati proaspeti sunt fara indoiala alimentele cele mai vii dintre cele cunoscute, deoarece declanseaza procese foarte intense de dezintoxicare si reintinerire. De la cazurile de imbatranire prematura, malnutritie, obezitate, pana la bolile de inima si chiar cancer, toate pot fi tratate prin introducerea in alimentatie a germenilor proaspeti. De aceea bucataria noasta este o incantare a simturilor prin deliciile pe care le propune.
Exotic Palace Codlea organizeaza: nunti, botezuri, banchete si alte evenimente importante din viata dumneavoastra.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x