Elisabeta

Salon Regina Elisabeta

Sala Regina Elisabeta este caracterizata prin rafinamentul si eleganta saloanelor specifice perioadei interbelice. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de persoane in sistem sitting si o suprafata de 207 mp, isi propune sa evoce pe cat posibil amprenta Altetei Sale Regina Elisabeta, dorind ca “elegant” sa fie cuvantul care ne defineste, atat din punct de vedere al serviciilor cat si prin produsele sale.

Capacitate: 120 persoane

Suprafata: 207 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Carol I

Carol I, una din salile Cafe & Bistro-ului Elisabeta, este un salon intim si elegant in care puteti savura o cafea cu amici sau partenerii de afaceri departe de agitatia orasului. Cu o capacitate de 30 de persoane si o dimensiune de 34 mp, sala Carol I este perfecta pentru o iesire cu prietenii intr-un decor cu iz interbelic cat si in vederea organizarii petrecerilor atat de firma cat si private.

Capacitate: 30 persoane

Suprafata: 34 m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Salon Carol II

Cu o capacitate de 20 de persoane ( regim sitting), Carol II va intampina in interioarele elegante cu o atmosfera “belle epoque” ( suprafata de 24 mp) in care puteti petrece momente speciale cu cei dragi intr-un cadru ce rememoreaza viata boema a Bucurestiului de altadata.

Capacitate: 20 persoane

Suprafata: 24 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Oglinzilor

Eleganta si somptuozitate! Salonul Sala Oglinzilor, cu o dimensiune de 67 mp este locul ideal pentru evenimente restranse (capacitate de 30 de persoane) intr-un cadru cu adevarat rafinat si original. Oglinzile ce marginesc spatial salonului si elementele arhitecturale ale acestuia amintesc de grandoarea Bucurestiului de odinioara, cunoscut si sub denumirea de Micul Paris.

Capacitate: 30 persoane

Suprafata: 67 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Coloanelor

Cu o suprafata de 67 mp, Sala Coloanelor reprezinta unul dintre cele mai intime saloane de la etajul II al cladirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr 45. Acesta este ideal pentru evenimente business cat si private restranse avand o capacitate de 30 de persoane.

Capacitate: 30 persoane

Suprafata: 67 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Construita in stil eclectic, noua noastra locatie, Restaurant Elisabeta, este intr-o cladire monument arhitectural, ce dateaza din anul 1912, fiind una cele mai semnificative cladiri reprezentand stilul arhitectural al epocii. La sfarsitul secolului al XIX-lea – inceputul secolului al XX-lea, arhitectura orasului incepea sa prinda contur la parametrii exigentelor occidentale, cladirea Restaurantului Elisabeta facand parte din configuratia cladirilor ridicate la standarde europene, monumente ce marginesc de-o parte si de alta Bulevardul Elisabeta.

Ridicata de catre arhitectul Rudolf Quich pe terenul baronului de origine vieneza Jules de Waldberg, acesta a insuflat din punct de vedere arhitectural stilul eclectic a artei occidentale prin ansamblul elementelor de design care tin atat de modernism, artdeco cat si de clasicism. De-a lungul timpului, cladirea a reprezentat sediul mai multor institutii, cum ar fi Clubul Austro Ungar si Micul Senat al Romaniei.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0728978493

: florina.pirvan@restaurantelisabeta.ro

:

:

Arata pe harta Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45,

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x