Domeniul Manasia

Salon Pavilion

Pavilionul exterior este amplasat în parcul domeniului și are o suprafață de 525 mp. Cu o capacitate de până la 300 de locuri este locul ideal pentru o nuntă de poveste. Pereții transparenți permit luminii naturale să pătrundă în interior, iar tavanul decorat cu voaluri mătăsoase filtrează lumina și creează o atmosferă de poveste. Scaunele simple, albe dau o notă de eleganță întregului pavilion și se îmbină armonios cu vesela prețioasă aleasă pentru a completa decorurile meselor.

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: 525 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Fascinant prin noblețea descoperită de îndată ce îi treci poarta, Domeniul Manasia își revendică gloria de altădată prin crearea cadrului perfect pentru experiențe sofisticate și memorabile, adaptate mediului social contemporan.

O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului – inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, se redeschide publicului larg și devine astfel primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restaurat integral în județul Ialomița. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. Cu rădăcini la început de secol XVII, Domeniul Manasia așteaptă să fie redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă.

Cu integritate și respect față de bogata valoare istorică a locului, o echipă impresionantă de arhitecți și decoratori, sub atenta îndrumare a actualilor proprietari – Ariadna Löwendal Dănilă și soțul său – restauratorul Dorin Dănilă, alături de arhitectul șef Alexandra Chiliman Juvara, dau un nou suflu acestei proprietăți.

Printre serviciile menite să creeze experiențe memorabile, se remarcă bucătăria avangardistă, condusă de Executive Chef Alexandru Iacob și echipa sa. Dând dovadă de o pasiune ce îl împinge către perfecționism, Chef Alexandru Iacob construiește cu ingenuitate, din cele mai proaspete și rafinate ingrediente de sezon, delicii gourmet ce se ridică la rang de artă.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0744378888

: contact@domeniulmanasia.com

:

:

Arata pe harta Domeniul Manasia, Manasia, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x