Cornul Vanatorului

Descriere

0 0 votes
rating

Imaginati-vă un loc la numai 4 km de centrul Piteştiului, unde vă simţiţi ca la munte, în splendoarea naturii, în freamătul pădurii ; acest loc există si se cheama Complex Turistic Cornul Vanatorului, popas pentru argeseni si turisti .
Gradina de Vară vă întâmpina cu mese frumos oranduite, la umbra copacilor seculari si a bradutilor ce crează atmosferă montană, în timp ce aleea principală vă conduce catre numeroasele saloane de restaurant. Inca de la intrare, personalul cu o inaltă calificare, vă primeşte cu bucurie si vă oferă meniul. De acum incepe surpriza placută, pentru că la Cornul Vanatorului se prepară cele mai gustoase bucate traditionale, toate felurile de vânat, dar şi mâncăruri recomandate de bucătăria internaţională.
Prin urmare, puteti comanda mititei cu pâine caldă de vatră, berbecuţ cu mămăliguţă, tochitura vânătorească, renumitul ciolan romanesc cu varză şi fasole, cârnati la oală ţărănească, scăricică la gratar servită cu murături tărăneşti, bineninteles, toate stropite cu vinuri alese din podgoriile renumite ale ţării dar si vinul casei pe gustul tuturor..
Pentru că mâncarea gustoasă şi băuturile rafinate sunt mai savuroase în sunetul muzicii de calitate, restauranrul Cornul Vanatorului vă oferă un program artistic de exceptie .In fiecare seara, doua formatii autentice, cu solistii si invitatii lor sustin adevarate spectacolede dar şi cabaret, dans oriental, latino si alte surprize placute.
Iar daca doriti sa ramaneti cateva zile in acest colt de rai, Hotelul Cornul Vanatorului va intampina cu confortul pe care-l meritati: camere spatioase, dotate conform standardelor europene, cu aer conditionat , televizor LCD si televiziune prin cablu .
Ferestrele oferă bucuria peisajului din pădure şi oxigenul bine meritat .
Asadar, la Complexul Turistic Cornul Vânătorului, posibilităţile de relaxare şi distractie sunt multiple: fie că alegeţi Grădina de Vară, Solonul Monden, Salonul Alexandru, Cabana Vănatorului, Amfiteatrul cu piscină in aer liber, Salonul Regal, Salonul Oval, Crama Clubul de Noapte, Salonul Belvedere, ori Salonul Business, satisfactia este garantata – Intimitate, bună dispoziţie şi peisajul inedit al naturii , complectate de saloanele de fitness, masaj – relflexoterapie, sauna. De asemenea, parcarea din zona are o capacitate pentru cateva sute de autoturisme.
Despre Complexul Turistic Cornul Vanatorului sunt multe de spus. De retinut, este faptul ca aici se organizeaza cele mai frumoase mese festive pentru ocazii memorabile.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x