Continental Forum

Descriere

0 0 votes
rating

Ati trecut peste emotiile aferente cererii in casatorie …. a venit clipa sa va puneti visele in practica si sa va pregatiti pentru ziua cea mare, in care veti deveni sot si sotie ?
Saloanele elegante, servirea prompta si distinsa, calitatea si finetea meniului recomanda hotelul Continental Forum Arad ca fiind locul perfect pentru nunta pe care ati visat-o, iar pentru ca timpul dumneavoastra este pretios, va suntem alaturi si va impartasim experienta noastra in crearea evenimentului dorit.
Salonul Panoramic, situat la ultimul etaj al hotelului ofera o priveliste unica asupra orasului si impresioneaza prin eleganta clasica a mobilierului alb din lemn masiv. Capacitatea salonului este de pana la 200 persoane la masa si 300 persoane la receptii. In timpul verii, terasa salonului este locul ideal pentru o cina romantica in doi sub clar de luna.
Situat deasupra lobby-ului cu scari elegante din marmura si vedere spre parcul din fata hotelului, salonul Mezanin este locatia perfecta pentru evenimente de pana la 220 persoane. Salonul este modular putand gazdui si evenimente mai mici, de pana la 100 de persoane.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x