Complex Grand

Descriere

0 0 votes
rating

Restaurant Grand***
Intr-o atmosfera eleganta,de o inalta tinuta , Restaurantul Grand va sta la dispozitie cu 200 locuri , cu un meniu rafinat si inedit, realizat de o echipa de profesionisti.
Atmosfera este intretinuta seara de seara de muzica LIVE cu un repertoriu de exceptie oferindu-va momente de relaxare si buna dispozitie.
O mare varietate de bucate , originale, sanatoase, si gustoase: un melanj subtil de bucatarie romaneasca , italiana si chinezeasca ,un veritabil festival de savoare si culoare.
Utilizam in exclusivitate cele mai proaspete si mai variate ingrediente naturale , repectandu-le disponibilitatea in functie de sezon.
Pentru alcatuirea retetelor, bucatarii nostri , dau importanta celor mai mici detalii. Vegetarian sau nu , daca dumneavoastra poftiti si in toate cazurile, bucataria noastra este de asemenea o placere: aceea de a va lasa sa descoperiti ingrediente si gusturi neasteptate.
Restaurantul Grand este de asemenea , locul ideal in care puteti organiza orice tip de eveniment ( intalniri, conferinte, seminarii, work-shop-uri, petreceri, nunti, botezuri), oferindu-va posibilitatea de a alege atat meniul ,cat si celelalte detalii suplimentare (decorare , sonorizare,etc.) , in functie de solicitarile dumneavoastra si de bugetul alocat.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x