Cernica Events

Salon Salon Utopia

Se spune că perfecțiunea e o utopie, însă noi credem că evenimentul tău nu are voie să fie nimic mai puțin decât atât, motiv pentru am creat, special pentru nunta ta, salonul ”Utopia”, destinat celei mai importante seri din viața ta.

Beneficiind de un spațiu mai mult decât generos, de 300 de persoane, de candelabre cu aur și cristale Swarovski, scaune din piele, jocuri spectaculoase de lumini și efecte, posibilitatea cununiei pe ponton, într-o atmosferă de basm dar și de un decor plin de farmec, eleganță și rafinament, ”Utopia” își propune să îți atingă toate așteptările, pentru ca momentul tău să fie perfect, exact așa cum ai visat și cum meriți.

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Salon Arcadia

Destinat nunților „altfel”, salonul ”Arcadia” e ideal dacă îți dorești ca cea mai importantă zi din viața ta să împletească armonios fericirea voastră și a invitațiilor voștri cu tradițiile și atmosfera aniilor ’60.

Beneficiind de o arhitectură ce datează din anul 1963 și având cu o capacitate de 130 locuri în interior, dar și o terasă pietruită, salonul de 800 de metri pătrați promite a vă îndeplini dorința unei veritabile călătorii în timp, fără a neglija însă nicio secundă calitatea serviciilor actuale.

Capacitate: 130 persoane

Suprafata: 800 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Salon Ballroom

Destinat nunților pline de rafinament, salonul ”Ballroom” e garanția unei seri în care eleganța să fie la loc de cinste, armonizându-se perfect cu zâmbetele voastre.

Beneficiind de un spațiu generos, cu o capacitate de 200 locuri, ce dispune de climatizare, candelabre cu aur și cristale Swarovski, scaune din piele,  mese a câte 10 locuri și leduri multicolore, salonul acesta promite un eveniment ravisant, de care să vă aduceți aminte întreaga viață.

Capacitate: 200 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Suntem Cernica Events și ne propunem să îți transformăm evenimentul mult visat într-o seară perfectă, precum meriți. Tocmai de aceea, ți-am pregătit trei saloane distincte, speciale în felul lor, pentru ca tu să te poți bucura, alături de toți invitații tăi, de momente magice și de amintiri vii, pentru totdeauna. Astfel, salonul „Rustic” îți propune o călătorie prin timp, salonul ”Modern” are grijă să trăiești un basm viu iar salonul ”Utopia” îți propune un eveniment de gală fără egal.

Dincolo de toate acestea, ți-am pregătit o terasă cu o ambianță ce-ți taie răsuflarea, un ponton romantic pentru cununii, o atmosferă prietenoasă, alături de profesioniști care au grijă ca fiecare secundă a serii tale să fie exact așa cum ți-ai dorit-o și servicii ultra all inclussive, pentru ca tu să te poți concentra pe bucuria pe care o trăiești.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0799599699

: evenimente@restaurant-cernica.ro

:

:

Arata pe harta Șoseaua Pantelimon, Pantelimon, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x