Casa Doina

Salon Bufetul de la Sosea

Curtea frumos pavata, plina de verdeata, aleile mangaiate de lumina discreta a felinarelor, ofera sansa unei perspective frumoase asupra casei, gata sa va bucure ochiul cu motivele etnografice si medalioanele ceramice. O capodopera rasfatata de farmecul Bucurestiului de acum 100 de ani. Ar putea fi gradina familiara la care visezi.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon PERGOLA RESTAURANT

Pavilionul rustic si terasa te ademeneste cu umbra care sa-ti mangaie crestetul si razele vesele dornice sa-ti gadile chipul. Ai sta la masa si ti-ai bucura ochiul cu purcelul de lapte cocotat in rotisorul din gradina. Ca sa nu-ti scape nimic. Iar daca ploua, esti adapostit. Dar te incanti cu mirosul ei.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon GRADINA DE VARA

Pierde-te printre frunze si uita raul. Adulmeca parfumul hortensiilor si gusta un vin vechi si bun. Iarba rea din holde piara, iar tu bucura-te de vara! Bun prilej de a cunoaste oameni. Buni.

Bucatarie romaneasca autentica

Odata pasiti in acest decor de basm, ce poate fi mai frumos decat sa va delectati cu preparatele romanesti autentice pe care le degustau odinioara boierii Bucurestiului de altadata?

Maestrii nostri bucatari va vor delecta cu bucate alese, stropite cu un vin bun ca sa va mearga la inima. Iar muzica buna va desavarsi o atmosfera cu adevarat reusita.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Salon ROMANESC

Ambianta boema

Arcadele frumoase de-abia asteapta sa te vegheze. In timp ce tu savurezi o mancare gustoasa, frumos asezata pe o fata de masa alba. Cu servete si tacamuri scumpe, de boier. Cu lumina naturala si scaune plusate pentru ca tu sa te faci comod si sa nu mai vrei sa pleci.

O locatie perfecta pentru evenimente

Fiind o locatie intima, incapatoare, Salonul Romanesc este alegerea perfecta pentru un eveniment important din viata dumneavoastra.

Fie ca doriti sa organizati petrecerea de botez a odorului mult iubit, fie ca doriti sa organizati o nunta restransa in familie sau o petrecere privata alaturi de prieteni.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon PERGOLA BAR

Petreceri in cadru intim

Pavilionul intim cu pereti din sticla cu apa curgatoare poate gazdui cu eleganta evenimente importante din viata dumneavoastra precum nunti si botezuri, dar si petreceri private sau corporate.

Decorul, mancarurile rafinate, muzica buna si experienta de peste 20 de ani in bransa sunt garantia noastra ca veti avea parte de un eveniment cu adevarat reusit.

 

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon ION MINCU

Comfort si intimitate

In amintirea fauritorului de frumusete. Cu tablouri de admirat si tavane sculptate cu migala. Cu ferestre mari, ca sa prinzi apusul. Sau rasaritul. Cu mese rotunde sau patrate si candelabre dichisite. Ca tu sa ai lumina in farfurie. Sa-ti bucuri ochii si sufletul.

Eleganta si rafinament

Calcandu-ne pragul pentru un pranz sau o cina alaturi de persoana iubita sau prieteni, Salonul Ion Mincu va intampina cu o atmosfera aparte, cu un decor simplu, dar elegant si cu mancare romaneasca autentica.

Fiind un salon de mare capacitate, Ion Mincu este o locatie perfecta pentru un eveniment important din viata dumneavoastra, fie acesta nunta sau botez.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto: