Casa Cristina

Descriere

0 0 votes
rating

Situata in nordul orasului medieval Campulung Muscel,cea dintai capitala a Tarii Romanesti,pe malul Raului Targului,intre lacuri cu crap si livezi de pruni,la o distanta de 160 km de aeroportul Otopeni si la 70 km de Brasov,Casa Cristina ****ofera pasionatilor de munte servicii de exceptie,pentru sezonul cald sau rece , de la circuite de off road, tiroliana deasupra cascadelor , transport la partia de schi de la Matau,aflata la 10 km distanta,sau la centrul spa Muscel Plaza,aflat la 2 km distanta,ping-pong, sala de conferinte cu capacitate de 40 locuri, internet wireless, salon de joaca pentru copii cu trambuline si jucarii pentru toate varstele,sala multifunctionala ptr. jocuri societate.
Pensiunea beneficiaza de un restaurant clasic de 250 locuri ,un restaurant de 80 locuri , gradini de vara acoperite de 150 locuri, protejate complet de vant si frig.
Cele 10 camere au in dotare internet broadband,cabina cu sauna umeda,calculator PC,minibar,aer conditionat si beneficiaza de incalzire centrala cu combustibil solid(lemn,carbune),gaz si electricitate,astfel incit frigul de afara va fi doar o scuza pentru vinul fiert.La cerere avem pe o raza de 1 km posibilitati de cazare pentru peste 80 familii.
Bucataria de exceptie, premiata de Chaine des Rottiseurs Elvetia cu Furculita de Aur si de ANTREC Romania cu Margareta de Aur,crama cu peste 250 de vinuri premium din toata lumea, aleasa ca prim domiciliu in Romania de Ordinul Cavalerilor Vinului European, someleria de inalta clasa, reprezinta alte citeva atuuri in a alege Casa Cristina pentru realizarea unui eveniment de succes.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x