Buftea Lake Resort

Salon Aqua

Salonul Aqua este o locatie eleganta ce ofera un spatiu generos pentru 60 -100 de persoane. Salonul este dedicat petrecerilor care incep la apus de soare, precum: nunti, botezuri, aniversari, evenimente corporate, team building-uri si nu numai.

Capacitate: 100 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Golden Times

Salonul Golden Times poate gazdui evenimente pentru 100-130 persoane, intr-o atmosfera eleganta. Salonul poate fi personalizat in functie de cerintele clientilor, de specificul evenimentului si de tematica petrecerii. Aici se pot organiza nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, dineuri, receptii, dar si multe alte evenimente

Capacitate: 130 persoane

Suprafata: m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Salon White Dream

Cortul White Dream are o capacitate de 130 – 160 persoane si este spatiul ideal pentru organizarea unei nunti de basm, a unui botez de neuitat, a unei aniversari speciale sau chiar a unui eveniment corporate.

Capacitate: 160 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Lake View

Cortul Lake View are o capacitate de 170 – 250 de persoane si este amplasat pe malul lacului Buftea, oferind o priveliste panoramica superba. Atmosfera excelenta si luxul fac din acest cort spatiul perfect pentru organizarea unor evenimente memorabile, precum: nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate si alte tipuri de evenimente

Capacitate: 250 persoane

Suprafata: m2

Culoare: mov

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Cadrul fermecator pe care l-ai imaginat dintotdeauna pentru cea mai frumoasa zi a vietii tale te asteapta. Nu departe de Bucuresti, in aer liber, in mijlocul naturii, vei descoperi la Buftea Lake Resort locatia desavarsita pentru organizarea unui eveniment cu adevarat special nunta visata.

Intr-un loc retras in natura, deloc departe de Bucuresti, Buftea Lake Resort isi etaleaza farmecul irezistibil de o maniera calda si imbietoare. Domeniul vast desfasurat pe malul lacului Buftea este un meleag al destinderii si distractiei, ideal pentru orice fel de eveniment, impletind pitorescul imprejurimilor cu expresia festiva a amenajarilor exterioare si interioare. Serviciile personalizate complete, atractiile si gama generoasa de facilitati disponibile se armonizeaza cu brio cadrului reconfortant al complexului, unul in care prilejurile deosebite din viata ta imbraca natural aura sarbatorii.

Evenimentele deosebite isi gasesc implinirea in ambianta desavarsita de la Buftea Lake Resort, un domeniu al rafinamentului in inima naturii. Desfasurat pe malul lacului, intr-un peisaj fascinant, complexul de ballroom-uri Buftea Lake Resort este destinatia pe care ai visat-o dintotdeauna pentru o zi grandioasa. Fie ca pregatesti nunta ca in povesti ravnita, fie ca organizezi o petrecere de botez selecta, locatia perfecta te asteapta ferita de agitatia urbana, aproape de Bucuresti.

Patru spatii festive cu vedere la lac, amenajate modern si elegant, iti stau la dispozitie intr-un fermecator decor natural de 30.000 mp. Pontonul ceremonial se aventureaza spre largul lacului, fiind ideal pentru cununiile in aer liber, acompaniate de sclipirile apei. Piscina iluminata si cele 11 casute de odihna adauga domeniului Buftea Lake Resort o nota de distinctie si confort.

Echipa noastra dedicata de organizatori este dornica sa-ti fie alaturi in orice moment al pregatirilor pentru ziua cea mare. Ne vom asigura ca planul agreat va fi respectat cu daruire spre incantarea tuturor invitatilor prin servicii de calitate, preparate excelente si bauturi alese.

Bran Arpad Executive Chef

Cu o vasta experiența de peste 15 ani in arta culinara dobândită in domeniul evenimentelor și restaurantelor a la carte. Executive Chef in următoarele locații: The Harp, The Harp Bakery, Berăria H, Palatul Bragadiru.

  • 2012 – Finalist Bucătarul de Aur
  • 2014 – Finalist Arena Bucătarilor

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0786869541

: contact@buftealakeresort.ro

:

:

Arata pe harta Aleea Cu Brazi 3-5, Buftea 070000, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x