Bolta Rece

Salon Panoramic

Elegant si impunator, avand climatizare profesionala de mare putere, ring de dans ultra incapator, bar propriu, mocheta eleganta, mese rotunde de 10-12 persoane, Salon Panoramic reprezinta cea mai noua locatie inaugurata in cadrul restaurantului Bolta Rece, pentru petrecerea evenimentelor dumneavoastra, la care cu siguranta veti impresiona si pe cei mai exigenti dintre invitati. Capacitate 90-150 locuri.

Situat la etajul 2 al cladirii, Salon Panoramic se afla intr-o continua concurenta cu Salon Imperial atunci cand vine vorba de rafinament, eleganta si bun gust.

Capacitate: 150 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Imperial

Salon Imperial reprezinta piesa de rezistenta marca Bolta Rece. Mesele rotunde, mocheta eleganta, ringul de dans si efectele speciale vor da clasa evenimentului dumneavoastra. Capacitate 100-170 locuri.

Ultra elegant si impunator, conceput ca spatiu deschis, Salon Imperial este solutia ideala pentru organizarea unei nunti de vis sau o petrecere corporate, locul in care va veti impresiona cu siguranta invitatii prin atmosfera de lux.

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Intim

Situat la parter, Salon Intim poate fi solutia optima pentru un dejun de afaceri, o cina festiva sau pentru organizarea unui eveniment restrans, intr-o atmosfera de rafinament si lux. Capacitate 30-50 locuri.

Capacitate: 50 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Crama

Cu o arhitectura eleganta si impunatoare, Crama Bolta Rece este spatiul ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment. Capacitate 40-80 locuri

Capacitate: 80 persoane

Suprafata: m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Fondat in 1889 si refacut in intregime in 2008, restaurant Bolta Rece a devenit un adevarat simbol in lumea restaurantelor din Bucuresti.

Aici puteti degusta preparate traditionale romanesti marca Bolta Rece, dar si preparate fine din bucataria internationala.

Bolta Rece este o locatie deosebita aflata in cunoscutul cartier rezidential Aviatorilor. In sezonul estival, in Gradina de vara va puteti bucura de umbra celor doi copaci seculari! Muzica ambientala, peisajul natural fascinant si rafinamentul preparatelor culinare va vor face cu siguranta sa reveniti cu placere la Bolta Rece.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x