Big Ballroom

Salon Sun

Capacitate: 280 persoane

Suprafata: 460 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Delta

Capacitate: 120 persoane

Suprafata: 200 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

BigBallroom – salon de evenimente – locul ideal pentru organizarea oricarui tip de petrecere (nunta, botez, aniversare) sau evenimente corporate.

Avem experiența ultimilor 15 ani, în care noi, echipa LAM EVENTS, am performat în industria Ospitalității, la cel mai înalt nivel. Ne definesc serviciile profesioniste pentru toate tipurile de evenimente: conferințe, pauze de cafea, întâlniri de afaceri sau lansări de produse.

Toate acestea au nevoie de o identitate care să încânte prin detalii și atenție, iar noi oferim servicii personalizate complexe.

Salonul BigBallroom are un aspect rafinat in care traiesti si savurezi din plin orice eveniment.

 

Orice eveniment organizat la salonul BigBallroom – salon nunti, salon botez, salon evenimente corporate – beneficiaza de servicii ireprosabile, echipa fiind atenta la orice aspect al evenimentului: de la amenajarea eleganta cu florile potrivite, la meniurile unice si aspectul tortului.

Fiind un salon de nunti, botezuri sau evenimente corporate, confortul invitatilor este pe primul loc, de aceea sala este dotata modern cu ventilatoare, aer conditionat si dezumidificatoare. De asemenea, pentru siguranta invitatilor, BigBallroom salon de evenimente va pune la dispozitie 60 locuri de parcare pazite.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0747227247

: office@lamevents.ro

:

:

Arata pe harta BigBallroom, Șoseaua Olteniței, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x