Bielmann

Descriere

0 0 votes
rating

S Situat la 5 km de Brasov si de Centrul Comercial Coresi Shopping Center, 15 km de Poiana Brasov, pe DJ 103 in Sanpetru, hotelul Bielmann*** (3 stele) este unul dintre cele mai frumoase si dotate hoteluri din zona Brasovului.
Localitatea Sanpetru, veche asezare saseasca, prezinta avantajul unor posibilitati de agrement specifice, datorate aeroclubului Mircea Zorileanu, unde se pot organiza zboruri cu planorul, motoplanorul si parapanta.
Cu o capacitate de cazare de 54 de locuri, hotelul pune la dispozitia clientilor urmatoarele:
– 27 camere duble cu acces la internet si TV prin satelt;
– sala de conferinte cu o capacitate de 120 de locuri;
– Sala de evenimente –poate gazdui maxim 80 locuri, iar Sala “Haus Bielmann” poate gazdui maxim 140 persoane ( unde minimum de persoane acceptate va fi de 90 persoane )
– sala de fitness dotata la ultimele standarde europene;
– doua saune;
– Pentru altfel de activitati: teambuildinguri si workshopuri va punem la dispozitie : 2 sali de conferinta (80-120 locuri si 12 locuri)
– ciubar cu jacuzzy in aer liber cu apa sarata
– salina – pentru terapie
– jacuzzi in incinta salii de fitness
– piscina exterioara
– teren de tenis.
Toate acestea, la care se adauga si terasa de vara, gradina cu gazon si flori in suprafata totala de 7000 metri patrati, fac din hotelul Bielmann o tinta demna de ales pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra.
Hotelul Bielmann – oaza de odihna si comfort , reprezinta nu numai servicii de maxima calitate intr-un spatiu natural privilegiat, ci si mediul de relaxare prielnic si dorit de fiecare dintre noi.
Astfel, ambianta naturala si farmecul arhaic al acestui loc indepartat de zgomotul orasului este amplificat atat de o serie de facilitati demne de admirat cat si de bucatele alese ale restaurantului nostru .
Odata sosit aici, ochiul calatorului, dar deopotriva si spiritul sau este sedus de atat de oportunitatile unui concediu paradisiac visat de mult cat si de tihna si splendoarea dealurilor Tarii Barsei.
Dealul Lempes strajuieste zarea hotelului Bielmann invitandu-ne oaspetii, discret dar ferm la un exercitiu de admiratie – aici, si numai aici, pe acest deal, vietuind poate de milenii, planta Adonis Florae – vestigiu autohton natural si semn al splendorii delicate care inconjoara Hotelul Bielmann.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x