Bellaria

Descriere

0 0 votes
rating

Pozitionat intr-o zona de exceptie a Iasului, amplasat intr-un cadru natural de invidiat, Bellaria este oaza de serenitate preferata pentru organizarea nuntii, putand gazdui petreceri cu pana la 1000 de invitati.
Cele 3 locatii disponibile, fiecare unica in felul sau, atrag prin frumusetea, stilul si eleganta lor, fapt confirmat de cele peste 700 de cupluri care au ales sa petreaca aici in prima zi din viata familiei proaspat intemeiate.
Somptuos si totodata intim, Restaurantul Gourmet poate gazdui evenimente cu pana la 250 de invitati.
Romantic si distins, Restaurantul Clasic poate gazdui petreceri cu pana la 180 de persoane.
Pentru petrecerile de anvergura, peretele care desparte Restaurantul Clasic de Restaurantul Gourmet poate fi ridicat, astfel rezultand un salon generos, cu o capacitate de peste 400 de locuri.
Amplasata intr-un cadru natural mirific, Gradina de Vara este locatia preferata pentru nunti in aer liber cu pana la 180 de invitati.
Meniuri indelung gandite, surprize placute, atent pregatite, precum si rafinamentul specific Bellaria vor fi ingredientele de baza ale petrecerii.
Va asteptam cu drag pentru a pune la punct toate detaliile evenimentului, astfel ca petrecerea de nunta sa fie intr-adevar un moment unic in viata, atat pentru voi, cat si pentru invitatii vostri.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x