Ballroom Ferdinand

Salon Orhideea

Cu creativitate, originalitate si experienta, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecarui eveniment, facand parte din aceeasi familie/echipa si asigurandu-ne impreuna de succesul evenimentului dumneavoastra.

Meniul se realizeaza in functie de solicitarile si preferintele dumneavoastra pentru orice tip de eveniment, in functie de orice buget.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Ferdinand

Preparatele irezistibile, decorurile de inalta clasa, serviciile de calitate, personalul dedicat si mereu prezent in indeplinirea solicitarilor oaspetilor sunt motive pentru care Ballroom Ferdinand este alegerea pe care va invitam sa o faceti pentru a va petrece aici orice eveniment special din viata si activitatea dumneavoastra.

Totul se desfasoara intr-o colaborare exemplara, cu un program bine organizat si stabilit in detaliu. Nimic nu e lasat la simpla intamplare.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Iris

In functie de tipul de eveniment ales, numarul de participanti si bugetul stabilit, realizam impreuna meniul potrivit, unde eleganta si serviciile de cel mai inalt nivel va vor aduce laude chiar si din partea celor mai exigenti participanti.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Ballroom Ferdinand este un centru de evenimente modern si elegant care asigura cadrul ideal pentru desfasurarea evenimentelor deosebite din viata si activitatea dumneavoastra.

Ballroom Ferdinand este dotat cu bucatarie proprie prin intermediul careia sunt satisfacute si cele mai rafinate si mai sofisticate gusturi culinare.

Pentru a impartasi bucuria momentului in timp real, centrul de evenimente va pune la dispozitie internet wireless, prin tehnologia Wi-Fi, gratuit.

Echipa de profesionisti, cu o vasta experienta acumulata prin organizarea a mii de evenimente, este alaturi de dumneavoastra in crearea cadrului pe care vi l-ati imaginat pentru evenimentul dorit.

Va invitam sa ne contactati si sa ne acordati timpul necesar unei intrevederi, pentru a stabili cel mai mic detaliu, astfel incat toate dorintele dumneavoastra sa fie transformate intr-un eveniment de neuitat.

Pasiunea pusa in slujba excelentei, profesionalismului si rafinamentului, flexibilitatea, atentia deosebita acordata detaliilor sunt doar cateva din elementele care ne recomanda.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0741210221

: office@ballroomferdinand.ro

:

:

Arata pe harta Ballroom Ferdinand, Șoseaua Pantelimon, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x