Ballroom Buftea

Salon Studio 25

Stim ca visezi la o nunta care sa te faca sa te simti ca o vedeta. Si ce loc mai bun sa fii in lumina reflectoarelor, decat acolo unde filmele sunt la ele acasa: pe platoul de filmare. Iar filmul pe care il turnam impreuna este chiar NUNTA TA!

De 60 de ani transpunem lumi si emotii in scenarii impresionante pentru milioane de spectatori, asa ca de la productia de film pana
la productia de evenimente “ca in filme”, mai ramane doar un pas. Te invitam sa poftesti intr-o lume plina de magie, un univers aparte in care
evenimentele tematice aduc lumea filmului mai aproape de orice iubitor al artelor frumoase.

Capacitate: 250 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Avem, pentru tine, o echipa de oameni cu experienta in oraganizarea evenimentelor. Ei te pot ajuta cu numeroase lucruri, inclusiv cu un concept interesant, un scenariu bine pus la punct si chiar cu implementarea minutioasa din timpul petrecerii. Datorita parteneriatului solid cu Bucharest Film Studios, ne bucuram de serviciile unor funizori exclusivi, dar si de acces privilegiat la numerosi profesionisti din industrie – de la artisti ai imaginii pana la event planneri cu talent. Toate acestea sunt incununate de locatia inedita pe care o oferim: in incinta Bucharest Film Studios, chiar pe malul lacului Buftea, imbinand perfect securitatea oferita de paza studioului si peisajele uimitoare ale apusului pe lac.

Ne punem, impreuna cu intreaga noastra experienta, la dispozitia ta. Te putem ajuta sa planifici concerte si festivaluri, evenimente corporate, lansari de produs, targuri si expozitii, evenimente cu tema sportiva, team buildinguri si evenimente private, precum nunta in aer liber, botezuri sau aniversari. Indiferent de complexitatea evenimentului pe care il planifici, echipa noastra este mereu pregatita sa creeze un eveniment de success, pornind de la o simpla idee. Tu trebuie doar sa te bucuri de imbinarea originala si perfecta intre arta si atentie la detalii si sa iti traiesti ziua nuntii ca pe un film cu happy-end.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0744534534

: contact@lido-studio.ro

:

:

Arata pe harta Ballroom Buftea - Lido Studio, Strada Studioului, Buftea

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x