Avenue 48

Salon Avenue 48

Suprafata locatiei este de peste 1600 mp, ceea ce inseamna ca putem gazdui evenimente cu 2.000 de persoane in picioare, 800 la evenimente de tip dineu si cu un minim de 250 de persoane la mese.

In plus, terasa este spectaculoasa! Am creat un spatiu de peste 700 mp, care poate fi decorat in functie de preferintele fiecarui client.

Avenue 48 este o locatie versatila, a carui stil vintage imbinat cu cel modern se adapteaza oricarei tematici de nunta. Fie ca este vorba despre o nunta traditionala sau una moderna, una restransa sau una de amploare, spatiul poate fi schimbat in functie de necesitati si dorinte. Tavanul inalt, cu arcade ce se imbina armonios, creeaza o senzatie vizuala spectaculoasa!

In plus, anumite spatii au fost atent proiectate astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor. Avem un colt ce poate fi amenajat special pentru candybar-uri, in locatie exista garderoba, bucatarie proprie, doua baruri si multe alte facilitati care ajuta la o mult mai usoara si eficienta organizare, ce implica totodata si o reducere de costuri si de timp pentru clienti.

Capacitate: 800 persoane

Suprafata: 1600 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Povestea noastra este visul unei echipe care si-a dorit foarte mult sa isi urmeze pasiunea, aceea de a organiza evenimente private cu profesionalism si dedicatie, cu dorinta de a ii face fericiti pe toti cei care ne calca pragul.

Avenue 48 este locul unde zi de zi visul nostru prinde contur, intr-un spatiu generos, ce da tonul in materie de amenajari interioare. Locatia a fost proiectata de arhitecti renumiti si decorata dupa cel mai in voga trend al momentului: „concrete interior design”.  Stilul vintage se imbina perfect cu cel modern si futurist, iar stralucirea corpurilor impozante de iluminat si senzatia de rece a betonului creeaza un efect unic!

Indiferent de tipul petrecerii si de set-up-ul salii, suprafata totala permite organizarea celor mai spectaculoase evenimente private, business sau corporate. Pentru confortul clientilor nostri, le punem la dispozitie parcare privata, cu peste 200 de locuri de parcare, pazita pe toata durata evenimentului, plus multe alte facilitati pe care va invitam sa le descoperiti.

Terasa reprezinta si ea una dintre atractiile locatiei noastre! Coltul de relaxare te face sa te simti ca in mijlocul naturii, caci este inconjurat de spatii verzi. De remarcat e si faptul ca geamurile inalte permit patrunderea luminii naturale, insa in interior luminile arhitecturale ajuta la crearea unei atmosfere dinamice, pline de stil si unicitate.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0724322189

: paula.gheorghe@ballroomsbybamboo.ro

:

:

Arata pe harta Avenue 48, Șoseaua Pipera, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x