Aurelius Impararul Romanilor

Descriere

0 0 votes
rating

Hotelul Aurelius Imparatul Romanilor este situat pe marginea lacului din Poiana Brasov fiind locatia perfecta pentru organizarea evenimentelor de vis. Fie ca este vorba de o nunta, un botez, majorat, eveniment monden, cocktail party, o conferinta sau un eveniment la cerere, Hotel Aurelius Imparatul Romanilor este locatia ideala si va ofera 3 sali de evenimente in care putem organiza nunti, botezuri, petrecerea sau orice eveniment pe care vi-l doriti.
Echipa noastra formata din profesionisti cu experienta, va acorda o atentie deosebita organizarii evenimentului dvs. fie ca este vorba de un unul privat (nunta, botez, zi de nastere, onomastica) sau unul corporate (conferinta, company party, prezentare moda etc).
Rafinamentul salilor de evenimente si calitatea serviciilor pe care vi le oferim, sunt elementele cheie pentru reusita evenimentului dumneavoastra. Eleganta locatiei, meniurile de buna calitate, ambianta calda, sunt doar cateva din rigorile de care tinem seama in cadrul evenimentelor organizate de noi.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x