American Ballroom Pipera

Salon Glamour

Salonul Glamour oferă o ambianță caldă, rafinată și elegantă, potrivită oricărui tip de evenimente cu un număr mediu de participanți. Având o suprafață totală de 260 mp, încăperea are o capacitate de la 100 la 160 locuri la mese și poate constitui locul ideal pentru o nuntă de vis.

Cu un concept regal, salonul este decorat în stilul clasic, predominante fiind culorile alb, albastru și auriu. Decoraţiunile rafinate și oglinzile de pe pereții laterali creează o atmosferă luxoasă, dar intimă. Corpurile de iluminat, realizate special pentru acest spațiu, transformă serile într-un curcubeu de reflexii şi de străluciri. Un alt element decorativ, plasat în spatele mesei de prezidiu, este reprezentat de o oglindă uriașă, încadrată de coloane și de ușile de acces – acest spaţiu devenind astfel principalul punct de interes al interiorului.

American Ballroom Pipera a proiectat o structură a sălii de tip open space, fără stâlpi interiori de susținere, așa că poți aranja invitații exact cum vrei tu, astfel încât aceștia să beneficieze de cea mai bună vizibilitate!

Capacitate: 160 persoane

Suprafata: 260 m2

Culoare: bleu

Galerie foto:

Salon Royal

Dacă la nunta sau la evenimentul pe care vrei să le organizezi vei avea un număr mare de invitaţi, salonul Royal Pipera din cadrul American Ballroom Pipera reprezintă cea mai bună alegere.

Cu o suprafață totală de 550 mp, salonul Royal poate susţine o petrecere cu până la 400 de invitaţi și este special conceput pentru organizarea evenimentelor de clasă, oferind o experiență de neuitat.

Designul elegant în alb, negru și auriu, cu elemente geometrice spectaculoase, realizate din oglinzi, este pus în valoare de corpurile exclusiviste de iluminat, create din sticlă albă și cristale.

 

De asemenea, structura sălii este de tip open space, fără stâlpi interiori de susținere, așa că poți aranja invitații exact cum vrei tu, astfel încât aceștia să beneficieze de cea mai bună vizibilitate!

Capacitate: 400 persoane

Suprafata: 550 m2

Culoare: gri

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

American Ballroom Pipera va pune la dispozitie un spatiu ideale pentru o nuntă somptuoasă, un botez sau pentru o petrecere discretă, acestea au o capacitate de la 50 până la 400 de persoane (locuri la mese) și de la 180 până la 700 de persoane (locuri in picioare).

Cele două saloane din cadrul American Ballroom Pipera sunt deservite de un spațiu de primire de 150 mp, versatil si elegant. Acesta poate constitui locul ideal pentru organizarea unor evenimente restrânse, într-o atmosferă intima și caldă sau locul în care îți primești invitații la nuntă sau la petrecere.

Zona de socializare, decorată în nuanțe de negru și roșu, este pusă în valoare cu rafinament prin fotoliile și canapelele elegante și beneficiază de o strălucire aparte, astfel că orice petrecere organizată aici oferă o atmosferă unică, elegantă și sofisticată.

Fiecare dintre saloanele de evenimente este prevăzut cu parcare privată. Fiecare dintre spațiile pe care ți le oferim este caracterizat prin arhitectură și finisaje distincte. Mai mult decât atât, talentul și dedicarea echipei noastre asigură elementele cheie necesare realizării unui moment rafinat, subtil și de o eleganță desăvârșită.

Indiferent dacă îți dorești o nuntă romantică, organizată într-un cadru cu accente pastelate și tapiserii fine, o nuntă exclusivistă cu note strălucitoare și cristale prețioase sau una clasică, elegantă și distinsă, noi îți punem la dispoziție salonul ideal.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0758839395

: pipera@americanbalroom.ro

:

:

Arata pe harta Șoseaua Pipera 48, București 020112, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x