American Ballroom Pantelimon

Salon Los Angeles

Cortul de evenimente Los Angeles, cu deschidere directă către American Garden și o suprafață de 350 mp, este locul ideal pentru o petrecere de vară, elegantă și rafinată. Cortul de evenimente Los Angeles, poate găzdui, de asemenea, și evenimente corporate (petreceri de firmă, lansări produse, gale, seminarii etc.).   Cortul de evenimente Los Angeles pune la dispoziția clienților bucătărie proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, oferind clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: 350 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Chicago

Cu o suprafață totală de 220 mp și o capacitate maximă de 100 de locuri la mese, Salonul Chicago răspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste.   Ambianţa rafinată şi personalul prietenos sunt doar câteva dintre atuurile Salonului Chicago. Pe lângă acestea, ne recomandă o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile şi bugetele, şi la cele mai înalte standarde, suita de servicii complementare şi, nu în ultimul rând, dorinţa de-a vă împlini visul.

Capacitate: 100 persoane

Suprafata: 220 m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Salon Las Vegas

Cu o suprafață totală de 300 mp și o capacitate de 170 de locuri la mese, Salonul Las Vegas este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se îmbină armonios într-un spațiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.   Salonul Las Vegas pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: 300 m2

Culoare: verde

Galerie foto:

Salon Miami

Salonul Miami este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se îmbină armonios într-un spațiu special conceput pentru organizarea evenimentelor memorabile. Cu o suprafață totală de 300 mp și o capacitate maximă de 170 de locuri la mese, salonul nostru răspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste.   Ambianţa rafinată şi personalul prietenos sunt doar câteva dintre atuurile Salonului Miami. Pe lângă acestea, ne recomandă o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile şi bugetele, şi la cele mai înalte standarde, suita de servicii complementare şi, nu în ultimul rând, dorinţa de-a vă împlini visul.

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: 300 m2

Culoare: portocaliu

Galerie foto:

Salon Hollywood

Cu o suprafață totală de 500 mp, Salonul Hollywood este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se îmbină armonios într-un spațiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.   Salonul Hollywood pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Capacitate: 250 persoane

Suprafata: 500 m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Salon New York

Cu o suprafață totală de 300 mp și cu o capacitate maximă de 130 de locuri la mese, Salonul New York oferă un spațiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare și, totodată, de clasă. Salonul New York este locul în care stilul, luxul, rafinamentul și eleganța se îmbină armonios, transformând un simplu eveniment într-unul memorabil.   Salonul New York pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Capacitate: 130 persoane

Suprafata: 300 m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

American Ballroom vă pune la dispoziție cinci saloane și un cort de evenimente: New York, Hollywood, Las Vegas , Miami , Chicago si cortul Los Angeles care pot acomoda confortabil peste 1000 de persoane.

Ambianța elegantă, îmbinând decorul clasic cu dotările moderne, vă stă la dispoziție pentru ca seara nunții să aibă loc într-o atmosferă de excepție. Suita de saloane pe care o oferim este menită să răspundă tuturor cerințelor sofisticate ale clienților noștri și chiar să depășească așteptările acestora!

Personalul prietenos, profesionist și cu o vastă experiență organizatorică se va asigura ca evenimentul dumneavoastră să fie de excepție și să lase o impresie memorabilă.

Ne recomandă serviciile profesioniste personalizate, atenția genuină pe care echipa noastră o acordă detaliilor, atitudinea care reflectă valori bazate pe experiența în organizarea de evenimente de amploare.

Pe lângă ambianța rafinată, serviciile profesioniste personalizate și personalul prietenos, American Ballroom pune la dispoziția clienților o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile și bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretenții.

Știm că vrei tot ce este mai bun atunci când organizezi un eveniment, iar noi îți garantăm reușita acestuia! Evenimentele deosebite din viața ta merită nu doar o locație specială, ci și o echipă de profesioniști care să se ocupe de organizarea lor. Indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere aniversară, o reuniune de familie sau de o reuniune corporatistă, vei beneficia de cele mai bune servicii oferite de American Ballroom.

Facilitățile de ultimă generație, spațiile flexibile și atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu sunt menite să confere evenimentului succesul scontat. Îți ascultăm dorințele, îți sugerăm idei noi și te consultăm pe parcursul pregătirilor. Împreună vom parcurge toate etapele și te asigurăm că vei bucura de momentul perfect! .

Serviciile asigurate de noi au transformat American Ballroom într-un partener de încredere pentru organizarea și pregătirea evenimentului perfect.

Îți oferim o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Atmosfera elegantă și caldă, relaxată și impresionantă pe care ți-o punem la dispoziție, tehnologia de ultimă oră, servirea impecabilă și preparatele rafinate sunt rețeta succesului și constituie combinația potrivită pentru un eveniment de bun gust.

Pentru că știm cât este de important ca totul să fie perfect și că orice detaliu contează, noi îți organizăm un eveniment care respectă toate etichetele de business, fie că vorbim de conferințe, întâlniri, seminarii, traininguri, lansări de produse, expoziții, congrese sau convenții.

 

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0756116009

: office@americanballroom.ro

:

:

Arata pe harta Faur, Poarta 1, Bulevardul Basarabiei 256

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x