American Ballroom Militari

Salon Luxury

Dedicat evenimentelor intime, unde numărul participanților nu depășește 150 de persoane, salonul Luxury Militari se întinde pe o suprafață de 240 mp și este locul în care stilul, rafinamentul și romantismul se îmbină armonios.

Culorile dominante sunt alb și turcoaz, îndulcite pe alocuri de tonurile aurii ale detaliilor minuțios plasate. Amplasamentul mesei de prezidiu este scos în evidență de o oglindă de mari dimensiuni, iar corpurile de iluminat, cu patină de bronz şi auriu, te duc cu gândul la timpuri îndepărtate, romantice, prețioase.

Cadrul impecabil, personalul de excepție și serviciile de cea mai bună calitate asigurate de American Ballroom Militari constituie ingredientele pentru o nuntă de succes, un eveniment social, corporatist sau familial de excepție.

Capacitate: 150 persoane

Suprafata: 240 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Elegance

Cel mai nou salon American Ballroom Militari are o suprafață de 420 mp și o capacitate de până la 190 de persoane și este proiectat fără stâlpi interiori, astfel că invitații se văd între ei, iar aranjatul meselor se poate face după bunul tău plac.

Decorul rafinat recomandă salonul Elegance Militari drept cadrul potrivit oricărui tip de evenimente, de la o nuntă clasică la un botez sau o petrecere corporate.

Designul excepțional, completat de facilitățile și serviciile oferite, contribuie la organizarea unui moment unic pentru fiecare dintre clienții noștri. Albul, negrul și auriul sunt culorile folosite pentru decor, un element spectaculos constituindu-l peretele placat integral cu oglinzi.

Capacitate: 190 persoane

Suprafata: 420 m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Salon Style

Cu o suprafață de 200 mp, un design modern și o capacitate de până la 100 de persoane, salonul Style Militari este ideal pentru evenimente mai restrânse, dar distinse.

De la modern la clasic, de la social la corporatist, stilul salonului este adecvat oricărui gen de eveniment. Gama cromatică aleasă de această dată este una caldă, ce combină nuanțe de auriu și alb cu negrul mochetei.

Structura salonului American Ballroom Militari este de tip open space, fără stâlpi interiori de susținere, așa că poți aranja invitații la nunta sau la botez exact cum vrei tu, astfel încât aceștia să beneficieze de cea mai bună vizibilitate!

Capacitate: 100 persoane

Suprafata: 200 m2

Culoare: mov

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Fiecare dintre saloanele de evenimente este prevăzut cu parcare privată. Fiecare dintre spațiile pe care ți le oferim este caracterizat prin arhitectură și finisaje distincte. Mai mult decât atât, talentul și dedicarea echipei noastre asigură elementele cheie necesare realizării unui moment rafinat, subtil și de o eleganță desăvârșită.

Indiferent dacă îți dorești o nuntă romantică, organizată într-un cadru cu accente pastelate și tapiserii fine, o nuntă exclusivistă cu note strălucitoare și cristale prețioase sau una clasică, elegantă și distinsă, noi îți punem la dispoziție salonul ideal.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0756066713

: militari@americanballroom.ro

:

:

Arata pe harta Strada Preciziei 3, București, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x