Amalfi Alegria

Salon Positano

Capacitate maxima recomandata 140 persoane. Sala de evenimente are o suprafata de ~ 254 mp, un ring de dans generos de minim 50 mp. Se pot amenaja 11 mese de invitati, a cate 10-12 locuri, masa de Prezidiu de 4-6 persoane si masa pentru staff (muzica, foto-video, etc)

Positano este unul dintre cele mai frumoase orase de pe Coasta Amalfi si din Italia. Marea Tireniana are nuante ireale de turcoaz in Positano, iar impreuna cu casutele viu colorate care imbraca muntele, ofera o priveliste rara turistilor care ajung aici prima oara.

Capacitate: 140 persoane

Suprafata: 254 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Ravello

Capacitate maxima recomandata 180 persoane. Suprafata totala a salii este de ~310 mp, ringul de dans are o suprafata de minim 60 mp. Se pot amenaja 14 mese de invitati, a cate 10-12 locuri, masa de Prezidiu de 4-6 persoane si masa pentru staff (muzica, foto-video, etc) de 8 locuri.

Ravello este loja Coastei Amalfitane, este un taram de poveste, cocotat la 365 metri deasupra nivelului marii. Ravello ofera imagini splendide catre coasta, abunda in vegetatie si este faimos pentru vilele si gradinile sale maiestuoase. Ravello este locul unde muzica si relieful dramatic se intalnesc in cadrul Festivalului Wagner, unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute festivaluri de muzica din Italia.

Capacitate: 180 persoane

Suprafata: 310 m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Amalfi Alegria reprezinta un concept nou pe piata organizarilor de evenimente din Bucuresti si din imprejurimi. O echipa de profesionisti, cu peste 7 ani de experienta in domeniu, si-a propus sa-si rasfete clientii cu preparate culinare si servicii de cea mai buna calitate, in schimbul unor preturi mai mult decat avantajoase.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0770325613

: office@amalfialegria.ro

:

Arata pe harta Soseaua Berceni nr. 29 sector 4, ,

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x