Alexander Ballroom

Salon Alexander Hall

Alexander BallroomHall este cea mai mare sala de evenimente din Bucuresti, cu o capacitate de 1000 de persoane, in functie de SET-up-ul dorit: sitting, standing sau teatru,nunti,botezuri. Vine in intampinarea dumneavoastra cu un design exterior frumos conturat, cu fantani arteziene, statuete, spatii verzi si terase precum si cu un foayer elegant si primitor de aproximativ 500 mp.

Capacitate: 1000 persoane

Suprafata: 500 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Atena

Sala Atena are o capacitate de pana la 300 de persoane, cu un decor elegant si un foayer impresionant. Accesul se face prin foayer, fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa, inaltimea impresionanta a salilor, design-ul clasic, somptuozitatea candelabrelor, scafa cu lumini arhitecturale si corpurile de iluminat sunt elementele ce imprima si exprima unicitatea designului Alexander Ballroom.

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Sparta

Sala Sparta are o capacitate de pana la 300 de persoane, cu un decor elegant si un foayer impresionant. Accesul se face prin foayer, fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa, inaltimea impresionanta a salilor, design-ul clasic, somptuozitatea candelabrelor, scafa cu lumini arhitecturale si corpurile de iluminat sunt elementele ce imprima si exprima unicitatea designului Alexander Ballroom.

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: 0 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Teba

Sala Teba are o capacitate de pana la 300 de persoane, cu un decor elegant si un foayer impresionant. Accesul se face prin foayer, fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa, inaltimea impresionanta a salilor, design-ul clasic, somptuozitatea candelabrelor, scafa cu lumini arhitecturale si corpurile de iluminat sunt elementele ce imprima si exprima unicitatea designului Alexander Ballroom.

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Alexander Ballroom reprezinta locul in care chiar si cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra vor gasi tot ceea ce si-ar putea dori in materie de organizare de evenimente, fie ca este vorba despre cele private precum nuntibotezuri, aniversari sau despre evenimente de tip corporate.

Echipa noastra atenta la detalii va garanteaza accesul la servicii complete la cele mai inalte standarde de calitate in domeniu.

Pentru a intregi experienta unui eveniment de vis si pentru a satisface cele mai exigente asteptari ne-am perfectionat atentia catre detaliu si am reusit sa intelegem viziunea fiecaruia dintre clientii nostri . 

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0731328838

: office@alexanderballroom.ro

:

:

Arata pe harta Alexander Ballroom, Bulevardul Pipera, Voluntari

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x