Agora

Salon Principal

Restaurantul Agora este situat în imediata apropiere a Parcul Copilului din București sector 1, intre piața Domenii și Calea Griviței. Cu o capacitate de 120 de locuri poate primi cu ușurință un număr mare de clienți, și poate satisface cele mai pretențioase cerințe datorită unei serviri impecabile,

unui meniu diversificat și calitativ.

Restaurantul Agora este locul ideal unde vă puteți organiza întîlnirile și mesele de afaceri, aniversările și orice eveniment important din viata dumneavoastră. Într-o atmosfera distinsa, clienții noștri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregătite de bucătarii noștri. Meniul din care poți alege este unul variat în care se îmbină renumite mîncăruri din bucătăria europeana cat și specialități specifice românești. La noi vă așteaptă o ambianta de excepție, potrivita atît pentru cine romantice, aniversari cat și pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cocteiluri, etc., restaurantul Agora dispunînd de un salon de 180 de locuri, unde puteți petrece clipe de neuitat alături de prieteni și familie.

Pe timpul verii va așteptam sa va destindeți pe terasa restaurantului, o adevărata oaza de verdeața și liniște, primitoare și răcoroasa.

Capacitate: 180 persoane

Suprafata: m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Restaurantul Agora este locul ideal unde vă puteți organiza întîlnirile și mesele de afaceri, aniversările și orice eveniment important din viata dumneavoastră. Într-o atmosfera distinsa, clienții noștri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregătite de bucătarii noștri.

“Agora” era piață publică a orașelor grecesti antice. Aici, în fața poporului adunat, regele se prezenta, purtând sceptrul și făcea cunoscute hotărârile pe care le luase împreună cu nobilii.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

 

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0722304431

: contact@agorarestaurant.ro

:

:

Arata pe harta Strada Țintașului 27, Bucharest, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x