Formatia Volare

Descriere

0 0 votes
rating

Ne puteti urmari pe clipuri video de la tot felul de evenimente pe cautati la search Formatia Volare sau pe site-ul nostru
Motto-ul formatiei: “UNDE-I NUNTA CEA MAI TARE CANTA FORMATIA VOLARE.”
Formatia ” Volare” este o adevarata echipa de profesionisti, compusa din oameni talentati, cu studii muzicale, care asigura reusita fiecarei petreceri. Formata din: Dragos Sile Lungu-Voce,Anastasia Baicu-Voce,Mircea Dan-Saxofon,Razvan Sandu-Clape.Formatia abordeaza orice gen muzical (muzica usoara, populara, caffe concert, latino, dance, blues, vals, tango, rock’n roll, etc.) diversificând astfel programul pentru a fi pe placul tuturor si pentru a întretine atmosfera evenimentului.
De-a lungul carierei, au performat alaturi de voci renumite din industria muzicala, precum: Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Viorica Macovei, Laura Lavric, Nicu Paleru, Elena Gheorghe, Emilia Ghinescu, Andra,Fuego,Marcel Pavel,Ion Suruceanu si multi altii.
Alaturi de aptitudinile pe care le detin în domeniul muzicii, formatia vine însotita si de instrumente si echipamente profesioniste cat si de un sistem de lumini de ultima generatie pentru orice gen de evenimente private din toata tara.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x