Formatia ELECTRON

Descriere

0 0 votes
rating

S-a înfiinţat în urmă cu mai bine de zece ani, la data de 10 mai 2004, având ca membri fondatori pe Radian Trufaşu şi Marius Trufaşu. Din luna mai 2004 până în luna mai 2013 formaţia a avut ca membri pe Radian Trufaşu(orgă şi voce), Marius Trufaşu (orgă şi voce) şi Marcel Graur (acordeon). Începând cu luna mai a anului 2013, formaţia s-a îmbogăţit cu o prezenţă feminină, în persoana Tatianei Trufaşu, prezenţă ce a adus plusvaloare formaţiei, contribuind la diversificarea şi îmbogăţirea repertoriului trupei.
O dată cu perfecţionarea lui Marius Trufaşu în tainele acordeonului şi ţinând cont şi de cerinţele publicului, începând cu luna mai a anului 2014, formaţia a decis continuarea tradiţiei trupei , intr-o formulă tânără, vivace şi adaptată în permanenţă la nou, fiind astăzi constituită din trei membri : Radian Trufaşu, Marius Trufaşu şi Tatiana Trufaşu.
Rolurile fiecăruia în cadrul formaţiei sunt următoarele:
Radian Trufaşu – clape & voce
Marius Trufaşu – acordeon & clape & voce
Tatiana Trufaşu – voce
Toţi membrii formaţiei au studii în domeniul muzical, astfel: Marius Trufaşu este absolvent al Şcolii Populare de Artă din Brăila, secţiunile acordeon şi canto popular, Radian Trufaşu este absolvent al aceleiaşi şcoli secţiunea orgă, iar Tatiana Trufaşu a studiat canto clasic în cadrul Şcolii Populare de Artă din Constanţa sub îndrumarea domnului profesor Teodor Rădulescu.
În decursul celor zece ani de activitate, formaţia a avut colaborări cu membri consacraţi ai muzicii uşoare şi populare din România, cum ar fi Steliana Sima, Viorica Macovei, Emilia Ghinescu, Gelu Voicu, Ileana Ciuculete, Alexandra Ungureanu, Adrian Enache şi lista ar putea continua, colaborările defăşurându-se în deplină concordanţă cu cerinţele acestor mari artişti ai scenei româneşti.
Pentru toţi acei care apelează la serviciile noastre, oferim flexibilitate în alcătuirea programului, a orelor de activitate prestată precum şi în ceea ce priveşte ţinuta de prezentare.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x