Formatia Amazon

Descriere

0 0 votes
rating

Formatie de muzica de petrecere pentru orice eveniment festiv din viata dvs,nunta,botez,aniversare,petreceri private,firme sau persoane fizice.Interpretam mai toate genurile muzicale de la folclor(ardeal,banat,etno),muzica usoara romaneasca si internationala,program tiganesc,dans oriental si multe alte surprize care le veti descoperii numai contactand Formatia Amazon din Pitesti.
-COMPONENTA TRUPEI:
Gina Dobrin-Solista muzica usoara,populara,tiganeasca.
Magda Ionescu-Solista muzica de petrecere
Marius Marar-Acordeon
Florin Ionescu-Clape/Solist vocal,folclor,usoara.
-Muzica are puterea de a crea tonul si starea de spirit a evenimentului. Toti ne dorim ca nunta noastra sa fie cea mai reusita. Dorim ca toti oaspetii sa spuna la sfarsit “Doamne ce nunta minunata a fost”. Formatia Amazon, va sta la dispozitie cu oferte , sfaturi si un pachet muzical care va incanta atat oaspetii, cat mai ales pe dumneavoastra,mirii, distractia fiind garantata toata noaptea.
Cheia principala este varietatea
-Muzica traditionala de nunta detine un loc special in inimile multor oameni. Alegeti o trupa live, si interpretarea de genuri cat mai variate va crea o ambianta frumoasa cu multe amintiri placute pentru oaspetii dumneavoastra.
-Contactati-ne si impreuna vom realiza o combinatie muzicala perfecta si avantajoasa pentru nunta dumneavoastra.Momente speciale in cadrul nuntii,dansuri orientale si muzica tiganeasca pentru a anima petrecerea si multe alte surprize.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x