Dj Michael

Descriere

0 0 votes
rating

Urmeaza sa va uniti destinul alaturi de persoana iubita, sa impartasiti sentimentele unui legamant pentru viitor, sa impartiti energie si bucurie alaturi de prieteni, sa savurati succesul alaturi de colegi sau partenerii de afaceri, toate in cadru unei petreceri de neuitat? Atunci DJ.Michael va sta la dispozitie, pentru a da o nota calda, de romantism si euforie oricarei petreceri.
Experienta de peste 11 ani ii confera lui Dj Michael posibilitatea sa se diferentieze de ceilalti dj printr-o vasta experienta, un portofoliu generos, cat si satisfactia realizarilor celor mai bune petreceri si aprecierea pe plan profesional.
Pentru a veni in intampinarea dorintelor tuturor clientilor am transformat orice petrecere intr-un adevarat show oferind:
* Diversitate in genuri muzicale
* Streaming Live
* Previzualizare photo – cu ajutorul fotografului de la evenimentul respectiv vom putea afisa pe ecranul de proiectie poze ale evenimentului din respectiva zi
* Karaoke
* Pentru a anima atmosfera DJ Michael va aborda diverse tinute, palarii, peruci
* In cazul nuntilor, la cererea mirilor pentru deschiderea evenimentului oficial se poate pregati si videoclipul piesei preferate imbinat cu versurile si fotografiile personale, proiectare video, si multe altele. ( un scurt istoric al iubirii voastre )
* Aranjamente florale
*** Bonus – fotografii in timpul evenimentului ( in limita timpului disponibil )

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x