DJ HANS

Descriere

0 0 votes
rating

La impartirea darurilor lumii, Dumnezeu nu a uitat sa-l creeze pe Dj Hans, adica pe mine. Nu pot sa scriu ca m-am ridicat neaparat la inaltimea calitatilor vocale ale familiei mele. Nasul meu, Aurel Bobescu, era considerat unul dintre cei mai mari muzicieni; fiica sa, Lola Violeta Ana-Maria Bobescu, era considerata de insusi Yehudi Menuhin cea mai mare violonista a lumii. Parintii mei, sub indrumarea marelui dirijor, compozitor si profesor, au cantat opereta. Mai tarziu, tata s-a axat pe muzica de petrecere, cantand vocal si la tobe pe la nunti si botezuri. Un lucru e insa sigur: talentul meu are la baza o puternica mostenire genetica.
Dragostea pentru muzica si experienta m-au ajutat sa stapanesc mai usor tehnica mixajului, performand cu succes in cluburi, discoteci, night club-uri, la nunti, botezuri sau la evenimente de firma. Si pentru ca o meserie bine insusita trebuie impartasita, ambitia mea este sa formez dj tineri, cu potential artistic, carora sa le explic tehnici si secrete ale muzicii si cu care sa pot satisface solicitarile pietei la evenimente ce au loc in aceeasi zi.
Pe langa nunti, botezuri, petreceri si alte evenimente, sunt pregatit si pentru serile de club cu noutatile underground, electro, mini mal-tech, sau muzica pop a anilor 70 – 80 – 90, mixate live, avand experienta multor cluburi si discoteci in care am lucrat ca Dj si din Old Nick Pub Sinaia, unde activez ca Dj rezident de la infiintare, in 2001, si pana in prezent. Chiar daca orice dj, in felul sau, poate cuceri publicul, ar fi foarte greu sa il desemnam pe cel mai bun
DJ Hans, Sinaia

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x