Adela Dumitrache si ConBrio

Descriere

0 0 votes
rating

Despre ea… Adela
Adela Dumitrache s-a nascut in loc. Urlati,Jud Prahova ,la data de 28 Nov. Este absolventa a Facultatii Nationale de Muzica –Bucuresti, sectiunea –Pedagogie muzicala (Promotia 2000) si actualmente este profesor de ed. muzicala la unul dintre cele mai renumite licee din Ploiesti si artist liber – profesionist.
Climatul in care s-a dezvoltat a fost unul favorabil, datorita faptului ca atât mama cât şi tatăl sunt mari iubitori ai cântecului popular si ai muzicii bune în general . Pe langa cursurile de canto clasic pe care le-a urmat in timpul facultatii, a fregventat si clasa de muzica usoara a prof. ploiestean Corneliu Irimia si mai tarziu a prof. compozitor-Camelia Dascalescu. Daca acestia au invatat-o pe Adela ,,arta cantatului la microfon’’, Univ. Nat. de muz.-Bucuresti ( Conservatorul ), a format-o pe Adela ca profesor si azi, o parte din elevii Ploiesteni se bucura de ea la catedra.
Adela canta si danseaza impreuna cu elvii ei, organizeaza diferite spectacole educative ptr. acestia, fapt ptr. care, copiii o iubesc foarte mult .
Datorita talentului sau, seriozitatii si profesionalismului de care da dovada, Adela a participat la diferite festivaluri de muzica usoara si muzica populara . Printre ele se –numara :
* Festivalul de muzica Usoara – Amara – Premiul I 1995
* Festivalul ,,Stelele cetatii’’ – Deva -Premiul I 1998
* Festivalul de la Mamaia (sectiunea folclor) – Premiul de popularitate
* Concursul Miss-Mandra-n sat din cadrul emisiunii ,,Duminica in familie’’(Antena 1) – Premiul profesionistului 2008
Acestea sunt doar cateva din concursurile la care a participat Adela .
Astazi, este solicitata sa participe la spectacole ,festivaluri, petreceri si orice eveniment din viata omului ,atat in tara , cat si peste hotare.Ea este insotita de fiecare data de prietenii si colegii ei, din formatia instrumentala ,,ConBrio”
1%(talent) + 99 %(munca ,sacrificiu ,pasiune) = 100% Adela Dumitrache

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x