Zanfirescu Cezar

Descriere

Ma simt norocos! Si asta pentru ca am ajuns sa fac ce imi place si sa transform pasiunea mea pentru fotografie intr-o munca pe care o fac cu drag in fiecare zi.
Pasiunea mea pentru fotografie nu a aparut peste noapte ci are radacini in familie. Unchiul meu, fotograf si pictor, ale carui lucrari sunt expuse in galeriile de arta din Toronto, inca de cand eram copil mi-a aratat ce inseamna arta de a fotografia, de a surprinde momentele magice. Tatal meu, scriitor, m-a invatat ca frumosul exista pretutindeni in lumea in care traim, trebuie doar sa stim sa il cautam. Sper ca si fetita mea care acum cand scriu aceste randuri are un an si zece luni sa isi gaseasca propria inclinatie inspre arta si frumos.
Dupa 16 ani petrecuti la un birou, avand o firma de IT, am decis ca e timpul sa imi transform pasiunea pentru fotografie in profesie. De ce fotografie de eveniment? Fotografia de eveniment este ceva complex; nu poti face fotografie de eveniment pana nu ai facut portrete, peisaje si fotojurnalism. La fotografia de eveniment totul se petrece in viteza. Timpul nu iti este prieten si trebuie sa te misti repede pentru a nu rata momentele cheie. Asta inseamna si profesionalism. Din 2012 fac evenimente dar cum fiecare este unic in felul lui fac totul din pasiune ca in prima zi. Imi place sa lucrez cu oamenii, imi place cand sunt veseli si imi ofera momente de neuitat pentru a le imortaliza!
Fotografia de eveniment este o provocare continua pentru mine!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta R, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS