WeddingFilms

Descriere

Numele meu este Dan Popa si imi place sa folosesc imagini si cadre video pentru a vorbi despre ceea ce reprezinta WeddingFilms.ro. Voi incerca in cateva cuvinte sa va spun cate ceva despre mine dar si despre echipa din spatele productiei foto-video WeddingFilms.
Sunt fotograf de eveniment si editor iar din 2010 ma ocup de organizarea intregii echipe Wedding Films pentru a crea cele mai frumoase amintiri. De la inceputul acestui proiect am incercat sa gasim cele mai bune oportunitati pentru a creea cele mai frumoase amintiri pentru clientii nostri. WeddingFilms nu are la baza limitari de genul “pachet gold sau diamond” sau “4 ore si 300 de fotografii”, suntem limitati doar de creativitate si cred ca WeddingFilms mai presus de orice inspira incredere.
Consider comunicarea si increderea ca fiind primii pasi pentru un eveniment cat mai reusit.
Impreuna cu fratele meu am pus bazele WeddingFilms incepand cu anul 2005 si acum deja formam o echipa de 6 prieteni. O echipa tanara de fotografi, videografi si editori, dar cu o experienta de peste zece ani in domeniu, experti in tot ceea ce inseamna productia video si fotografie pentru eveniment, de la idee si concept pana la produsul final. Credem in povestea fiecarui eveniment si punem intotdeauna accent pe siguranta amintirilor si creativitate.
Suntem din Pitesti, dar acceptam cu drag evenimente in toate colturile tarii pentru a surprinde momentele emotionante din viata voastra!
Pe scurt acestia suntem noi. Mai multe, cu siguranta, iti va spune potrofoliul nostru!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta P, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS