Visual Stories – Wedding Photojournalism

Descriere

Stilul fotografic care ne reprezinta este Fotojurnalismul: ne place sa surprindem emotiile si momentele asa cum sunt ele: reale, neregizate.
Abordarea fotojurnalistica a unui eveniment presupune surprinderea povestii acelei zile, asa cum a fost ea, fara a interveni in desfasurarea ei. Noi documentam momentele zilei, de obicei fara regizari sau cadre planificate, cu instatanee si fotografii candide (“furate”), pastrand atmosfera si farmecul nuntii. Suntem activi in permanenta, iar datorita experientei stim sa anticipam momentele care vor urma, dar in acelasi timp suntem si discreti, ne miscam neobservati, drept pentru care reusim sa surprindem in fotografii emotiile reale, subiectii nostrii nestiind ca sunt fotografiati. Iubim lumina naturala, dar cand este necesara folosirea blitului, il vom folosi. Ne place sa credem ca portofoliul nostru exemplifica visual ceea ce inseamna fotojurnalismul si va invitam sa-l rasfoiti in caz ca nu ati facut-o deja.
Daca iti place munca noastra si vrei sa fim noi cei care sa creem o poveste vizuala a evenimentului tau, sau daca pur si simplu vrei o sedinta foto sau vrei sa afli mai multe despre noi, te rog sa ne contactezi.
Multumim!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS