Tudose Alex ( Fotograf & Videograf )

Descriere

Salut! Sunt pasionat de calatorii, animale, munte si zic eu ca am cea mai frumoasa “meserie” aceea de a fi fotograf si videograf, cand poti surprinde emotii in cel mai mic detaliu, simti ca lasi ceva in urma ta si cineva se bucura de ceea ce ai facut pentru ei.
Cand pasiunea devine job si un stil de viata nu simti ca lucrezi, asta am observat-o si in cazul meu, in rezultatele mele.
Atat in fotografia de eveniment cat si in wild life sau family timpul trece repede, cand sunt cu aparatul in mana, focusat pe subiect, am cea mai mare satisfactie ca acel moment nu este pierdut.
Pentru mine fiecare eveniment este unic, si fiecare are valoarea lui, incerc sa evoluez cat mai mult imbinand diferite tehnici de fotografiere sau filmare tinand cont de anumite reguli de compozitie, executare, cat si de editare.
– Abordez stilul fotojurnalistic pentru ca emoțiile să nu se piardă, sunt acolo pentru amintirea voastră.
– Detaliile sunt importante pentru mine, atat in fotografii cat si in filmari, fara ele povestea nu este intreaga.
– Atat la nunti cat si la alte eveimente, obiectivul meu este sa surprind aminitirle voastre in cel mai placut mod, de care sa va bucurati toata viata.
Daca, consideri ca vrei sa iau parte la o zi din viata ta , poate cea mai importanta pentru tine, atat pe partea de video cat si de foto va fi o placere pentru mine !
| P a s s i o n F o r Y o u r M e m o r i e s |

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta O, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS