Triff Studio

Descriere

Éva – fotograf
Să fiu fotograf de nuntă mi-a deschis ochii către momente importante ale vieții și să îmi oferă posibilitatea de a surprinde momente magice. Am locuit o perioadă în Ungaria de unde am învățat și acumulat experiență benefică. Am absolvit cursurile școlii de fotografie Fotoshkola din Moscova, Rusia. Prin experiența acumulată reușesc întotdeauna să găsesc locații inedite pentru ședințele foto. Am doi copii extraordinari, un soț (Costi) care mă iubește și mă înțelege și sunt binecuvântată să fac ce iubesc: fotografia.
Sebi – fotograf
Prietenii mă caracterizează ca fiind o persoană energică, dinamică și mereu cu zâmbetul pe buze. Am cateva sute de evenimente fotografiate și sunt implicat în proiecte independente de scurtmetraj și cinematografie. Am locuit o perioadă în Germania, am străbătut România în lung și în lat datorită meseriei mele. Știu cele mai frumoase locuri unde vă pot face fotografii, în mod inevitabil voi face fotografii frumoase cu voi. Scopul meu este să surprind prin fotografiile mele frumusețea, harul, puterea și bucuria oamenilor in cea mai frumoasa zi din vita lor!
Costi – videograf
Sunt absolvent al Colegiului Național de Artă “Octav Băncilă” din Iași. Am locuit o perioada in Ungaria si Londra unde am întâlnit oameni cu pasiuni comune  împărtășind experiente minunate. Am o familie frumoasă care mă sprijină și mă inspiră. Sunt pasionat de filmele de scurtmetraj și cinematografie, bicicleta si drumetii si nu in ultimul rand de familia mea 🙂
Lehel – videograf
Sunt videograf și expert în filmări aeriene. Mă concentrez pe momentele importante și plasez oamenii obișnuiți în situații care evidențiază importanța evenimentului. Sunt pasionat de gadget-uri și sunt la curent cu ultimele tendințe în domeniul videografiei. Sunt nerăbdător să ne cunoaștem!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta I, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS